
L’AEHT regenera i vincula l’Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona a la Federació
L’AEHT ha presentat avui la regeneració i vinculació de l’Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona a la Federació, la qual compta amb el suport

La Federació AEHT celebra 45 anys en un sopar amb més de 300 persones
El reconegut xef Eduard Xatruch ha estat nomenat membre d’honor del Consell d’Experts de l’AEHT El sopar ha comptat amb personalitats destacades com el M.

700 restaurants i hotels tornen a formar part de la 4a edició de la Guia Gourmet de l’AEHT
Es repartiran 20.000 unitats de la guia a tota la província i també es podrà consultar i fer cerques a la versió digital. La Guia

Salou recupera el Gastro Wine & Music
L’AEH Salou i l’Ajuntament de la ciutat tornen a organitzar l’esdeveniment gastronòmic més destacat del cor de la Costa Daurada; que tindrà lloc el proper

La 1a edició de les jornades es celebrarà a la ciutat del 3 al 19 de juny amb 20 restaurants participants
L’Antic Ajuntament de Tarragona ha acollit la presentació de les Jornades Gastronòmiques Els Tastets de Tarragona, les quals estan organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat amb

En marxa les noves jornades Els Tastets de Tarragona
La 1a edició de les jornades es celebrarà a la ciutat del 3 al 19 de juny amb 20 restaurants participants L’Antic Ajuntament de Tarragona

Els Sols Repsol El Terrat, l’Antic Molí, AQ i Deliranto, ja formen part del Consell d’Experts de l’AEHT
El Consell aglutina a tots els xefs de la província guardonats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de

L’AEHT acull la presentació de la campanya solidària Ta· Paz por la paz
La iniciativa solidària Ta·Paz impulsada per Quim Marquès i Paula Marquès, vol recaudar diners a favor de la ONG World Central Kitchen qui està elaborant

Salou, a punt per celebrar les III Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
Del 25 de març al 10 d’abril, 15 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves de Torelló Viticultors,

Es reactiva l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta amb nova presidenta i les primeres jornades en marxa
Anna Miralles és la nova presidenta de l’AEH Terra Alta L’entitat aposta per la creació de sinergies amb el sector del vi i oli, amb

Repsol es converteix en patrocinador principal de l’AEHT
La signatura del conveni de col·laboració evidencia el compromís de Repsol amb el territori i el sector turístic La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la
En marxa la Ruta de Tapes de les Decennals 2021+1
18 restaurants de Valls oferiran degustacions maridades amb cervesa i vi del 28 de gener al 6 de febrer Les tapes tenen un preu de

L’AEHT arriba a l’Alt Camp
L’Associació de Restauradors de Valls s’incorpora a la Federació AEHT Amb aquesta adhesió, la Federació d’Hostaleria ja compta amb representació a tota la província de

Curs de cuina a baixa temperatura
[vc_row][vc_column][vc_column_text] amb Salvador Brugués Patrocinat per Garcimar Arran de la bona acollida de les edicions anteriors, i després d’una any de pandèmia, la Federació AEHT

El Priorat a punt per les jornades del bolet, fruits de tardor i de l’oli nou
Del 18 de novembre al 12 de desembre: 10 establiments oferiran menús i degustacions amb els productes de tardor com a protagonistes; maridats amb vins

12 restaurants de l’AEH Reus oferiran menús amb l’oli nou DOP Siurana com a protagonista
Jornades Gastronòmiques per posar en valor l’Oli Nou DOP Siurana Ferran Cerro, membre del Consell d’Experts de l’AEHT, hi participa al costat d’11 restaurants

A punt per les jornades del calamar de Salou
Les jornades gastronòmiques es celebraran del 19 de novembre al 5 de desembre a 13 establiments participants Els restaurants han preparat menús i receptes amb

21 restaurants i allotjaments participaran a les Jornades Sabors de la Conca de tardor del 4 de novembre al 19 de desembre
Tòfona, safrà, castanyes i bolets protagonitzaran els menús i degustacions de les jornades 5 dels establiments participants són els protagonistes de les videoreceptes Gustum

El sector turístic català unit i amb les prioritats clares
La taula rodona de turisme ha reunit a les principals entitats del sector, que representen a prop de 5000 establiments, i a la Directora General

Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona
Del 7 al 24 d’octubre, 25 restaurants de Tarragona serviran cassoletes i menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona Romescvs + Macabevs.

Cuina de Cine, novetat del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca
l’AEH Vila-seca, La Pineda hi participa amb 24 plats inspirats en els curts del Festival FICVI [vc_row][vc_column][vc_column_text] La sisena edició del Festival Internacional de Curtmetratges

El Priorat estrena les Jornades L’Horta del Priorat a taula
Del 12 al 29 d’agost, 12 restaurants i allotjaments oferiran degustacions amb els productes de l’horta del Priorat com a protagonistes, maridats amb vi i

Francesc Pintado recupera la presidència de l’AEHT amb una renovació de la junta de la Federació
Ocuparà la plaça que Marta Domènech assumia fins al moment, i a la qual ha hagut de renunciar per fer front al càrrec de Directora

Arriben les jornades gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Es celebraran del 17 de juny al 4 de juliol a 19 restaurants participants Avui Les Escales Reials del Port de Tarragona han acollit la

700 restaurants i hotels formen part de la 3a edició de la Guia Gourmet 2021
Es repartiran 20.000 unitats de la guia a tota la província i també es podrà consultar i fer cerques a la versió digital.ants i hotels

Marta Domènech, presidenta de l’AEHT, nomenada nova Directora General de Turisme
La Prioratina Marta Domènech, que fins ara ocupava el càrrec de presidenta de la Federació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i de l’Associació Hotelera