Carme García, nova presidenta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès

Agafa el relleu d’Eduard Álvarez, després de quatre anys de dedicació al sector

Carme García, és la nova presidenta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès; entitat que aglutina a 80 hotels, bars i restaurants a la comarca. Carme substituirà, a partir d’ara, al president sortint Eduard Álvarez, qui durant quatre anys ha exercit com representant del sector hostaler al Baix Penedès. 

Carme García és una empresària amb més de 20 anys vinculada a l’hostaleria i actualment, junt amb el seu marit, es dedica a la gestió i direcció de l’Arrosseria de Cunit. La Carme és una persona molt activa, entusiasta i participativa que es planteja, com a un dels objectius de la presidència, promoure la digitalització del sector al Baix Penedès per potenciar  i posicionar el destí gastronòmic.

Amb aquesta renovació, la Federació AEHT segueix amb un període de relleus en les presidències locals i comarcals creades la passada legislatura. Actualment la Federació compta amb 17 associacions arreu de la província, les quals representen, defensen i promocionen els establiments d’hostaleria del seu territori.

Garme García, presidenta entrant, ha agraït, en primer lloc, “la feina feta per l’Eduard” i  ha destacat que “treballarem per consolidar la feina feta fins ara, fent créixer les jornades, els associats i els serveis que els hi oferim per poder seguir posicionant El Baix Penedès com un destí gastronòmic de mar i d’interior divers, atractiu i amb personalitat pròpia”

Durant aquests quatre anys, Eduard Álvarez i el seu equip, han coorganitzat múltiples jornades gastronòmiques que ja són un referent, com La Ruta del Xató.

Durant el canvi de presidència, el Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT, ha agraït a l’expresident, la gran feina feta fins al moment regalant-li la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT. Eduard Álvarez ha volgut traslladar un missatge de suport i confiança en la nova presidenta destacant “la bona feina que estic segur durà a terme, per tal de seguir promocionant, defensant i potenciant els restauradors i hostalers del Baix Penedès”

 

Més notícies