Conveni entre l’AEH Vila-seca i l’Associació de comerciants
L’AEH Vila-seca i La Pineda i l’Associació de comerciants i empresaris de Vila-seca signen un conveni de col·laboració a través del qual, aquells clients que
Ruth Ceperuelo, nova presidenta de l’AEH Conca de Barberà
Agafa el relleu de Josep Ramon Guiu, després de cinc anys de dedicació al sector Ruth Ceperuelo és ja la nova presidenta de l’Associació d’Empresaris
En marxa la 27a ruta del xató
Avui 13 de novembre al migdia, ha tingut lloc la cerimònia d’inauguració de la nova temporada de la Ruta del Xató als Jardins de Vil·la Casals, Museu
Neix l’AEH Priorat amb Rafel Muria com a president
La junta de la nova associació d’hostaleria està formada pels restaurants i allotjaments referents de la comarca. L’alcaldessa de Cornudella de Montsant rep la mítica
Salou reviu la tradició amb les Jornades Gastronòmiques del Calamar
Se celebraran del 10 al 26 de novembre en 14 restaurants de la ciutat Els establiments participants serviran menús i degustacions, amb el calamar com
Makro, l’AEHT i l’Ajuntament de Tarragona commemoren el dia de la hostaleria
Makro ha obsequiat a l’entitat i al consistori amb un plat commemoratiu Makro, l’empresa de distribució d’hostaleria de referència a Espanya, ha volgut celebrar el
Cerca de 500 establecimientos hosteleros de Tarragona se suman a Hostelería #PorElClima
Coca-Cola y ECODES, juntamente con la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria Tarragona, la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme – Terres de l’Ebre y el Ayuntamiento
L’AEH Tarragona Ciutat reprèn els Tastets de Tarragona a partir d’aquest 19 d’octubre
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Tarragona amb la col·laboració de Tarragona Turisme, reprenen la iniciativa gastronòmica ‘Tastets de Tarragona’ el proper dijous, 19 d’octubre. Un
1a edició de les Jornades Gastronòmiques de cargols i calamars al Baix Gaià
L’Associació AEH Baix Gaià ha presentat aquest matí les Jornades Gastronòmiques de cargols i calamars al Baix Gaià que es celebraran del 26 d’octubre al
En marxa les VIII Jornades Gastronòmiques Romescvs + Macabevs a Tarragona
Del 6 al 22 d’octubre, 24 restaurants de Tarragona serviran menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona Avui El Pòsit del
Declaracions Yzuel
L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat
L’AEHT i Booking presenten davant dels 350 assistents al sopar anual de la Federació, els premis al millor hotel de la província
Els premis Booking han guardonat als hotels H10 Imperial Tarraco, Hotel Tancat de Codorniu i Hotel Casa Ceremines L’entitat també ha homenatjat als establiments amb
Sopar Anual
Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que
Vicenç Ferré, assumeix la vicepresidència del vi de l’AEHT
Una aliança del vi amb la gastronomia tarragonina per augmentar la percepció de territori d’interès enogastròmic La vicepresidència permetrà oferir més formació vinculada al vi,
Nova edició de La Guia Gourmet i la Revista A la Carta de l’AEHT
La V edició de la Guia Gourmet estrena una versió independent de la Guia d’Hotels El número 46 de la revista A La Carta potencia
10 anys de Dimecres Tapa a Montblanc
La ruta gastronòmica oferirà tapes i vins de la DO Conca de Barberà del 19 de juliol al 16 d’agost Avui s’ha presentat la 10a
Pep Moreno renova el càrrec de president de l’AEH Salou
Seguirà liderant l’entitat formada per una seixantena d’associats durant quatre anys més Pep Moreno renova el seu càrrec com a president de l’AEH Salou després
El Consell d’Experts celebra el nomenament de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia del 2025
La gastronomia catalana està de celebració. Després que un jurat internacional hagi valorat la candidatura presentada el mes de gener passat a l’Institut Internacional de
Arriben les primeres jornades de l’Arròs i els Tastets de Mar al Baix Penedès
LES JORNADES DE L’ARRÒS I ELS TASTETS DE MAR AL BAIX PENEDÈS ES CELEBRARAN DE L’1 AL 18 DE JUNY AMB VINT-I-CINC RESTAURANTS PARTICIPANTS Els
S’inaugura l’AULA AEHT, l’escola de formació en hostaleria d’alt nivell
L’espai està totalment equipat amb la maquinària i el mobiliari necessaris per dur-hi a terme cursos tant teòrics com pràctics, amb l’hostaleria com a denominador
Repsol renova el conveni amb l’AEHT i Rafel Múria s’adhereix al Consell d’Experts
S’ha signat un conveni de col·laboració que evidencia el compromís de Repsol amb el territori i el sector turístic Juan Antonio Duro ha exposat la
Arriben les primeres jornades de l’Arròs al Baix Gaià
LES JORNADES DE l’ARRÒS AL BAIX GAIÀ ES CELEBRARAN DEL 18 DE MAIG AL 18 DE JUNY AMB UNA VINTENA DE RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús
En marxa les desenes Jornades del Romesco de Cambrils
LES JORNADES DEL ROMESCO DE CAMBRILS ES CELEBRARAN DEL 12 DE MAIG AL 4 DE JUNY AMB 20 RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús estaran maridats amb
La Ruta del Xató acomiada la temporada 2022-23
El Port de Segur de Calafell ha estat l’escenari triat per Turisme de Calafell, població amfitriona de la campanya de la Ruta del Xató d’enguany, per acomiadar
Reus posa en marxa les II Jornades de l’Arròs Ganxet
LES JORNADES DE L’ARRÒS GANXET DE REUS ES CELEBRARAN DEL 28 D’ABRIL AL 28 DE MAIG AMB 22 RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús s’elaboraran amb Arròs
Els dijous arriba la ruta Dgusta a Vila-seca i La Pineda
LA RUTA GASTRONÒMICA DGUSTA ES CELEBRARÀ CADA DIJOUS AL VESPRE A VILA-SECA I LA PINEDA 19 establiments de restauració d’aquestes localitats serviran, a partir del
Les IV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou es celebraran del 14 d’abril al 7 de maig
LES IV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS DE SALOU SE CELEBRARAN DEL 14 D’ABRIL AL 7 DE MAIG Una vintena de restaurants de Salou, oferiran menús