![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/10/Presentacio-768x576.jpg)
1a edició de les Jornades Gastronòmiques de cargols i calamars al Baix Gaià
L’Associació AEH Baix Gaià ha presentat aquest matí les Jornades Gastronòmiques de cargols i calamars al Baix Gaià que es celebraran del 26 d’octubre al
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/10/1-768x433.jpeg)
En marxa les VIII Jornades Gastronòmiques Romescvs + Macabevs a Tarragona
Del 6 al 22 d’octubre, 24 restaurants de Tarragona serviran menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona Avui El Pòsit del
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/09/Captura-de-pantalla-2023-10-19-a-les-14.38.27-768x575.png)
Declaracions Yzuel
L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/09/WhatsApp-Image-2023-09-18-at-22.24.09-768x576.jpeg)
L’AEHT i Booking presenten davant dels 350 assistents al sopar anual de la Federació, els premis al millor hotel de la província
Els premis Booking han guardonat als hotels H10 Imperial Tarraco, Hotel Tancat de Codorniu i Hotel Casa Ceremines L’entitat també ha homenatjat als establiments amb
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/09/309377427_458459642978786_5335261348540100159_n-768x512.jpg)
Sopar Anual
Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/08/WhatsApp-Image-2023-07-13-at-14.02.02-1-e1691141383390-768x574.jpeg)
Vicenç Ferré, assumeix la vicepresidència del vi de l’AEHT
Una aliança del vi amb la gastronomia tarragonina per augmentar la percepció de territori d’interès enogastròmic La vicepresidència permetrà oferir més formació vinculada al vi,
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/07/20230731_1030280-768x576.jpg)
Nova edició de La Guia Gourmet i la Revista A la Carta de l’AEHT
La V edició de la Guia Gourmet estrena una versió independent de la Guia d’Hotels El número 46 de la revista A La Carta potencia
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/07/20230717_112714-768x576.jpg)
10 anys de Dimecres Tapa a Montblanc
La ruta gastronòmica oferirà tapes i vins de la DO Conca de Barberà del 19 de juliol al 16 d’agost Avui s’ha presentat la 10a
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/06/Captura-de-pantalla-2023-06-22-a-les-10.07.41.png)
Pep Moreno renova el càrrec de president de l’AEH Salou
Seguirà liderant l’entitat formada per una seixantena d’associats durant quatre anys més Pep Moreno renova el seu càrrec com a president de l’AEH Salou després
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/06/1-768x475.jpeg)
El Consell d’Experts celebra el nomenament de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia del 2025
La gastronomia catalana està de celebració. Després que un jurat internacional hagi valorat la candidatura presentada el mes de gener passat a l’Institut Internacional de
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/05/1-2-768x576.jpeg)
Arriben les primeres jornades de l’Arròs i els Tastets de Mar al Baix Penedès
LES JORNADES DE L’ARRÒS I ELS TASTETS DE MAR AL BAIX PENEDÈS ES CELEBRARAN DE L’1 AL 18 DE JUNY AMB VINT-I-CINC RESTAURANTS PARTICIPANTS Els
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/05/3-768x576.jpeg)
S’inaugura l’AULA AEHT, l’escola de formació en hostaleria d’alt nivell
L’espai està totalment equipat amb la maquinària i el mobiliari necessaris per dur-hi a terme cursos tant teòrics com pràctics, amb l’hostaleria com a denominador
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/05/2023-05-15-0023-BW-12-768x512.jpg)
Repsol renova el conveni amb l’AEHT i Rafel Múria s’adhereix al Consell d’Experts
S’ha signat un conveni de col·laboració que evidencia el compromís de Repsol amb el territori i el sector turístic Juan Antonio Duro ha exposat la
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/05/1-1-768x576.jpeg)
Arriben les primeres jornades de l’Arròs al Baix Gaià
LES JORNADES DE l’ARRÒS AL BAIX GAIÀ ES CELEBRARAN DEL 18 DE MAIG AL 18 DE JUNY AMB UNA VINTENA DE RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/05/1-768x576.jpeg)
En marxa les desenes Jornades del Romesco de Cambrils
LES JORNADES DEL ROMESCO DE CAMBRILS ES CELEBRARAN DEL 12 DE MAIG AL 4 DE JUNY AMB 20 RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús estaran maridats amb
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/05/unnamed-768x432.jpg)
La Ruta del Xató acomiada la temporada 2022-23
El Port de Segur de Calafell ha estat l’escenari triat per Turisme de Calafell, població amfitriona de la campanya de la Ruta del Xató d’enguany, per acomiadar
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/04/2-4-768x576.jpeg)
Reus posa en marxa les II Jornades de l’Arròs Ganxet
LES JORNADES DE L’ARRÒS GANXET DE REUS ES CELEBRARAN DEL 28 D’ABRIL AL 28 DE MAIG AMB 22 RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús s’elaboraran amb Arròs
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/04/341020068_749438070055435_1861927267715532578_n-768x576.jpg)
Els dijous arriba la ruta Dgusta a Vila-seca i La Pineda
LA RUTA GASTRONÒMICA DGUSTA ES CELEBRARÀ CADA DIJOUS AL VESPRE A VILA-SECA I LA PINEDA 19 establiments de restauració d’aquestes localitats serviran, a partir del
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/03/extralarge-768x486.jpg)
Les IV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou es celebraran del 14 d’abril al 7 de maig
LES IV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS DE SALOU SE CELEBRARAN DEL 14 D’ABRIL AL 7 DE MAIG Una vintena de restaurants de Salou, oferiran menús
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/03/WhatsApp-Image-2023-03-09-at-13.49.36.jpeg)
Carme García, nova presidenta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès
Agafa el relleu d’Eduard Álvarez, després de quatre anys de dedicació al sector Carme García, és la nova presidenta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès;
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/03/ALBA7990-768x512.jpg)
Menja’t el pàdel Reus
La restauració de Reus s’uneix per donar servei als visitants de la ciutat durant l’Open Pro Padel i el World Padel Tour “Menja’t el pàdel”
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/02/foto-1-768x576.jpg)
Jornades Gastronòmiques Calçots al Baix Gaià
L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra i el patrocini de Caves Oriol Rossell, ha presentat aquest matí les Jornades Gastronòmiques
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/01/WhatsApp-Image-2023-01-26-at-14.37.11-1-1-768x1024.jpeg)
Víctor Perales, nou president de l’AEH Reus
Agafa el relleu de Xavier Salvat, després de quatre anys de dedicació al sector Víctor Perales, és ja el nou president de l’Associació d’Hostaleria de
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2023/01/IMG-20221017-WA0043-768x576.jpg)
Torna Tasta Salou, Tapa Reus i Tastets de Tarragona
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou, Tarragona Ciutat i Reus, amb la complicitat de Raventós Codorniu i les administracions locals, reprenen aquest dijous 26 de gener
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2022/12/WhatsApp-Image-2022-12-01-at-14.30.47-768x576.jpeg)
L’AEHT RECUPERA LA HISTÒRICA REVISTA A LA CARTA
Una publicació semestral de referència dels i pels professionals sector hostaler i turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre Els més de
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2022/11/6-1-768x424.jpg)
En marxa, les Jornades Gastronòmiques del Calamar de Salou
Se celebraran del 25 de novembre a l’11 de desembre, a 14 restaurants de la ciutat Els establiments participants serviran menús i degustacions amb el
![](https://aeht.es/wp-content/uploads/2022/11/IMG_9239-768x576.jpg)
La Ruta del Xató inicia la temporada 2022-2023 a Calafell amb Oriol Balaguer com a nou ambaixador
Aquest migdia s’ha presentat oficialment la nova temporada de Ruta del Xató 2022-23 a la platja de Calafell, que enguany celebra la seva vint-i-sisena edició.