Els dijous arriba la ruta Dgusta a Vila-seca i La Pineda

LA RUTA GASTRONÒMICA DGUSTA ES CELEBRARÀ CADA DIJOUS AL VESPRE A VILA-SECA I LA PINEDA

19 establiments de restauració d’aquestes localitats serviran, a partir del 20 d’abril, una degustació amb maridatge per 6 euros

Vila-seca ha presentat avui una ruta de degustació gourmet que donarà el tret de sortida el proper dijous 20 d’abril. Dgusta Vila-seca es presenta com unes jornades gastronòmiques que, organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca-La Pineda, el Patronat Municipal de Turisme i l’Ajuntament de Vila-seca, comptaran amb la participació d’un total de 19 establiments de restauració de Vila-seca i la Pineda. 

Les jornades han estat presentades per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb Juan Hervás, president de l’AEH Vila-seca-La Pineda. Pere Segura ha destacat la ruta Dgusta com a trampolí “per a projectar Vila-seca en el món de la gastronomia i que així pugui esdevenir un referent culinari, també, per a les ciutats del voltant”. Per la seva banda, Juan Hervás, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i el Patronat de Turisme, afegint que “comptem amb una gastronomia excel·lent; és per això que volem demostrar-ho i sumar per Vila-seca i la nostra gastronomia, donant-li la seva pròpia identitat”.

Les degustacions i maridatges se serviran cada dijous al vespre i tindran un cost de 6 euros. Es preveu que siguin unes jornades de continuïtat al llarg de l’any, tot i que faran un petit parèntesi a l’estiu per atendre les demandes de la temporada alta.  

Els clients que vulguin participar del Dgusta Vila-seca podran obtenir un “passaport” en el qual s’hi aniran acumulant els segells de tots els establiments visitats per, d’aquesta manera, obtenir finalment un obsequi de Bodegas Yzaguirre qui, juntament amb el Port de Tarragona, és col·laborador de les jornades. 

Els establiments participants al Dgusta Vila-seca són els següents:

VILA-SECA Giorgio Gelato (parc de la Riera, 3), Gastronoteca El Centru (carrer del Comte de Sicart, 2), Raffaella Gastrobar (carrer de la Riera, 86), Patio & Grill (avinguda de la Generalitat, 56), Rampers (carrer de Josep Maria Folch i Torres, 4), Restaurante Can Robles (parc de la Riera, local 1), Umami Sushi (plaça dels Països Catalans, 2), Can Tabares (avinguda de Ramon d’Olzina, 9), El qué dirán (avinguda de la Verge de Montserrat, 1), La Ofi (plaça de l’Església, 10), Pensió Salvadó (plaça de l’Església, 18), Bar Malavida (carrer de Ramon Llull, 9, local 7B)

LA PINEDA Obsidiana Restaurant (passeig de Pau Casals, 111), Mix Restaurant & Lounge (carrer dels Muntanyals, 5), Oh La La (carrer d’Enrico Caruso, 12), Hotel Gran Palas Experience 5* (carrer de la Séquia Major, 5), La Brasería by DP (passeig de Pau Casals, 137), Taberna Vasca (carrer d’Amadeu Vives, 36), La Traviata Restaurante (passeig de Pau Casals, 141)

Troba’n tota la informació fent click aquí.

 

Més notícies