
12 restaurants de l’AEH Reus oferiran menús amb l’oli nou DOP Siurana com a protagonista
Jornades Gastronòmiques per posar en valor l’Oli Nou DOP Siurana Ferran Cerro, membre del Consell d’Experts de l’AEHT, hi participa al costat d’11 restaurants

A punt per les jornades del calamar de Salou
Les jornades gastronòmiques es celebraran del 19 de novembre al 5 de desembre a 13 establiments participants Els restaurants han preparat menús i receptes amb

21 restaurants i allotjaments participaran a les Jornades Sabors de la Conca de tardor del 4 de novembre al 19 de desembre
Tòfona, safrà, castanyes i bolets protagonitzaran els menús i degustacions de les jornades 5 dels establiments participants són els protagonistes de les videoreceptes Gustum

El sector turístic català unit i amb les prioritats clares
La taula rodona de turisme ha reunit a les principals entitats del sector, que representen a prop de 5000 establiments, i a la Directora General

Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona
Del 7 al 24 d’octubre, 25 restaurants de Tarragona serviran cassoletes i menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona Romescvs + Macabevs.

Cuina de Cine, novetat del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca
l’AEH Vila-seca, La Pineda hi participa amb 24 plats inspirats en els curts del Festival FICVI [vc_row][vc_column][vc_column_text] La sisena edició del Festival Internacional de Curtmetratges

700 restaurants i hotels formen part de la 3a edició de la Guia Gourmet 2021
Es repartiran 20.000 unitats de la guia a tota la província i també es podrà consultar i fer cerques a la versió digital.ants i hotels

Marta Domènech, presidenta de l’AEHT, nomenada nova Directora General de Turisme
La Prioratina Marta Domènech, que fins ara ocupava el càrrec de presidenta de la Federació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i de l’Associació Hotelera

El Priorat estrena les Jornades L’Horta del Priorat a taula
Del 12 al 29 d’agost, 12 restaurants i allotjaments oferiran degustacions amb els productes de l’horta del Priorat com a protagonistes, maridats amb vi i

Francesc Pintado recupera la presidència de l’AEHT amb una renovació de la junta de la Federació
Ocuparà la plaça que Marta Domènech assumia fins al moment, i a la qual ha hagut de renunciar per fer front al càrrec de Directora

Arriben les jornades gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Es celebraran del 17 de juny al 4 de juliol a 19 restaurants participants Avui Les Escales Reials del Port de Tarragona han acollit la

Nova edició del Gastrotour Salou
Els productes de proximitat, protagonistes de l’edició d’enguany, que es celebrarà del 17 al 27 de juny, als 37 restaurants participants La ruta gastronòmica tindrà

L’AEH Vila-Seca-La Pineda estrena les jornades De Mar a Muntanya
Són les primeres que organitza l’entitat després de la seva constitució amb 11 establiments participants i es celebraran del 27 de maig al 13 de

L’Associació Hotelera de la Província de Tarragona reclama la congelació de la taxa turística
L’AHPT reclama una comunicació transparent del decret que incrementarà la taxa turística fins a un 33% i un diàleg previ amb el sector abans d’aplicar

Les reserves creixen els migdies i els caps de setmana, però malgrat l’obertura dels restaurants durant les tardes i nits, l’ocupació encara es manté baixa.
L’AEHT creu que encara és aviat per fer valoracions en ferm i aposta per una campanya que incideixi en la seguretat de l’hostaleria per evitar

L’AEHT es constitueix com a Federació amb Marta Domènech com a presidenta i Francesc Pintado a la gerència.
Pintado ha pres la decisió de fer un pas al costat com a president, amb aprovació unànime de la junta de l’AEHT, per centrar-se en

25 establiments participaran a les Jornades Sabors de la Conca amb Bacallà del 13 de maig al 20 de juny
Avui s’han presentat les Jornades Sabors de la Conca amb Bacallà al Monestir de Poblet, les quals estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la

En marxa les jornades de l’Arròs de Salou!
Les II Jornades gastronòmiques de l’Arròs tornen a Salou del 29 d’abril al 16 de maig, amb 18 restaurants participants L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de

2a edició de l’Arròs Mariner de Tarragona
[vc_row][vc_column][vc_column_text] 25 restaurants de la ciutat oferiran menús amb l’arròs mariner com a protagonista del 16 d’abril al 2 de maig L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de

Els Sols Repsol de l’AEHT tornen a ser protagonistes de la Guia Repsol 2021
Es consoliden els dos Sols de les Moles d’Ulldecona i Can Bosch, i es mantenen els Sols d’ El Celler de l’Arbocet, Ferran Cerro, Restaurant

Entre un 90% i un 100% d’ocupació durant la Setmana Santa als allotjaments turístics de la Província de Tarragona representats per l’AEHT i l’AHPT
L’ocupació augmenta respecte l’any anterior, s’allarguen les estades i incrementa el consum en bars i restaurants, com a conseqüència de la finalització del confinament comarcal

L’AEHT arriba a l’Ampolla
ADELA s’incorpora a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona Aquest matí el Club Nàutic de l’Ampolla ha acollit l’acte d’adhesió de l’Associació d’Empresaris

El nostre estiu és tot l’any
No volem que ens tombin la Setmana Santa per salvar la temporada dels hotels de costa Des de l’AEHT i des de l’Associació Hotelera de

Neix l’AEH Baix Gaià amb una junta de renom formada pels principals restauradors d’aquest destí gastronòmic
L’AEH Baix Gaià neix amb l’objectiu de fer guanyar força, visibilitat i recolzament en uns moments molt difícils pel sector. L’acte de presentació de la

L’AEHT s’incorpora a la FIHRT amb Francesc Pintado com a nou membre de la junta directiva
La Federació aglutina a 45 associacions que representen a més de 6000 empresaris del sector de la restauració, l’hostaleria i el turisme de tot Catalunya.

Rafel Muria s’incorpora al Consell d’Experts de l’AEHT després d’haver aconseguit la seva primera Estrella Michelin
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins, ja forma part del Consell d’Experts de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, posicionant, així, Cornudella