En marxa les Jornades A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana

Del 4 al 20 de novembre, una vintena de restaurants serviran menús amb els bolets com a protagonista

L’Estació Enològica de Reus ha acollit aquest matí la presentació de les Jornades A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana, organitzades per l’AEH Reus i El Tomb de Reus, amb la col·laboració de Reus Promoció i amb el patrocini de Cellers Tarroné.

A la presentació hi ha assistit el Sr. Víctor Perales, vicepresident de l’AEH Reus; la Sra. Montse Caelles, Regidora de Promoció de la Ciutat de Reus; la Sra. Imma Solé, copropietària i gerent de Cellers Tarroné; el Sr. Jacint Pallejà, president del Tomb de Reus i una representació dels establiments participants.

Les receptes proposades pels 18 restaurants participants, estan protagonitzades pels bolets, l’ingredient insígnia de la temporada, maridades amb vins de la Terra Alta dels Cellers Tarroné i ben regades amb oli DOP Siurana.

“Som una ciutat envoltada de productes de primera qualitat. Amb tot el que ens rodeja i gràcies a jornades com aquestes; Reus i els seus restaurants es posicionen com a centre neuràlgic de la gastronomia provincial”, ha destacat Víctor Perales. 

La regidora de promoció ha destacat el valor d’aquestes jornades com a promotores d’una ciutat que es caracteritza per la seva gastronomia.  “Oli, bolets i vi; tots tres són productes que generen aliances amb el territori”

Els restaurants participants són: Bar Restaurant Toribo, Restaurant Cal Serret, Moto Sport Café, Flaps Cafè, Restaurant l’Estel, Restaurant El Círcol, El Racó de JP, Peixateries Velles, Atzucac, Braseria Café Teatre del Centre, Cal Gallissà, Mirall de Tres, la Caseta de les piscines, Txaranga, Xibarri, El Carbó Restaurant, Singlot i Casa Coder.

Juan Diego, propietari i cuiner de La Muela Reus i Xibarri, ha sigut l’encarregat d’elaborar un degustació de bolets per a tots els assistents. Tots els detalls de les Jornades Gastronòmiques A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana es poden consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Més notícies