Pep Moreno renova el càrrec de president de l’AEH Salou

Seguirà liderant l’entitat formada per una seixantena d’associats durant quatre anys més

 

Pep Moreno renova el seu càrrec com a president de l’AEH Salou després de quatre anys de dedicació al sector i a la ciutat, en el marc d’una entitat que no ha parat de créixer tant en nombre d’establiments associats com d’actes organitzats.

El xef del restaurant Deliranto, guardonat amb una Estrella Michelin i un Sol Repsol, va prendre el càrrec el passat 2019 en la creació de l’associació hostalera local. Moreno va afrontar el repte de “convertir Salou en una destinació gastronòmica completa i de referència a través de l’associació, gràcies a l’oferta extensa i de qualitat del municipi.”

Durant aquests quatre anys, Moreno i tota la junta han organitzat múltiples jornades gastronòmiques amb la complicitat de l’Ajuntament de Salou i de diversos patrocinadors i institucions; entre elles les Jornades del Calamar, la ruta de tapes Tasta Salou o el Gastro Wine & Music. Així com han defensat els interessos del sector davant les administracions en períodes de crisi com la pandèmia.

Amb aquesta renovació, la Federació AEHT continua el període de relleus en les presidències locals i comarcals creades la passada legislatura. Actualment la Federació compta amb 17 associacions arreu de la província, les quals representen, defensen i promocionen els establiments d’hostaleria i els hotels del seu territori.


Més notícies