Reus posa en marxa les II Jornades de l’Arròs Ganxet

LES JORNADES DE L’ARRÒS GANXET DE REUS ES CELEBRARAN DEL 28 D’ABRIL AL 28 DE MAIG AMB 22 RESTAURANTS PARTICIPANTS

Els menús s’elaboraran amb Arròs Bayo i estaran maridats amb vins De Muller

Les Bodegues De Muller han acollit aquest matí la presentació de les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, les quals compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i amb el patrocini d’Arròs Bayo i Bodegas De Muller. 

Les receptes proposades pels 22 restaurants participants estan creades amb ingredients de primera qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp. “A cada restaurant hi trobareu una manera única d’interpretar l’Arròs Ganxet i de representar la diversitat culinària de la nostra població, construida a partir de tots els productes de primera qualitat que ens rodegen” ha recalcat Víctor Perales, president de l’AEH Reus.

Les receptes estan elaborades amb Arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l’Ebre i acompanyades amb vins de Bodegas De Muller.

Els restaurants participants en aquesta segona edició de les Jornades de l’Arròs Ganxet són: Flaps Cafè (c. Pubill i Oriol, 4); Restaurant l’Estel (c. Del Vent, 11); Moto Sport Café (c. Antoni Gaudí, 64C); Xivarri Tasca Reus (c. Pubill i Oriol, 7); El Racó de JP (pl. de les Bases, 2); Restaurant Terrassa Gaudí (pl. Mercadal, 3); Ferran Cerro Restaurant (pl. del Castell, 2); Restaurant Tennis Monterols (crta. Cambrils km.1); Restaurant El Circol (pl. Prim, 4); Braseria Café Teatre del Centre (c. Major, 15); Sawàddee Ka Reus (c. Fosar Vell, 5); Restaurant La Lleona (c. La Lleona, 3); Kesri Gastrobar India (pl. Catalunya, 7); Restaurant 158 (Av. Països Catalans, 158); La Mulasseta (c. Raval Robuster, 36); Txaranga Café Teatre (c. Pubill i Oriol, 6); Peixateries Velles (pl. Peixateries Velles, 8); Kompartir (c. Santa Anna, 14); Oxygen Gastrobar (c. D’en Vilar, 5); Cal Gallisa (pl. Mercadal, 12); El Café de Reus (c. Metge Fortuny, 1); 14,5 Beer Wine (c. de les Carnisseries Velles, 1).

Ferran Cerro, xef reusenc guardonat amb un Sol Repsol, ha sigut l’encarregat d’elaborar un arròs ganxet maridat amb vins De Muller.

Des del departament de vendes de De Muller, Xavier Salon ha afirmat que “hem apostat fort per aquestes jornades perquè creiem que és un acte que es pot consolidar. És un molt bon senyal que estiguem celebrant una segona edició”.

En representació d’Arròs Bayo, Santos Martínez ha recalcat que “estem treballant per fer que Reus sigui gastronòmicament un lloc de trobada de referència al país. Estem aquí per recolzar el concepte de qualitat que caracteritza aquestes jornades”.

Per la seva part, el president del Tomb de Reus Jacint Pallejà ha explicat que “avui posem una baula més en la cadena de col·laboració entre la nostra entitat i l’AEH, que encetàvem fa un any i que ja ha demostrat portar molts èxits”.

Montserrat Caelles, Regidora de Promoció de Reus, ha finalitzat l’acte destacant que “aquestes són unes jornades que aporten riquesa i prestigi a la ciutat. Reus es troba entre el mar i la muntanya, sent un aparador de la oferta gastronòmica del territori. Des de Reus Promoció estem determinats a seguir impulsant el patrimoni, els productes de proximitat i el comerç.”

Troba’n tota la informació fent click aquí.

 

Més notícies