Arriben les primeres jornades de l’Arròs al Baix Gaià

LES JORNADES DE l’ARRÒS AL BAIX GAIÀ ES CELEBRARAN DEL 18 DE MAIG AL 18 DE JUNY AMB UNA VINTENA DE RESTAURANTS PARTICIPANTS

Els menús estaran maridats amb vins i caves Juvé & Camps

L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Creixell i el patrocini d’Arròs Bayo i Juvé & Camps, ha presentat aquest matí les Jornades Gastronòmiques Arròs al Baix Gaià, que es celebraran del 18 de maig al 18 de juny a diverses poblacions com Torredembarra, Creixell o Altafulla.

Una vintena de restaurants del territori serviran menús i degustacions amb l’arròs com a protagonista, amb l’objectiu que les jornades siguin un reclam per potenciar els caps de setmana fora de temporada així com per descobrir nous restaurants.

Durant la presentació, la Sra. Sílvia Farrero, regidora de turisme de Creixell, ha obert l’acte celebrant que la marca Baix Gaià “ja està sonant. Gràcies a accions com aquesta, ens coneixen arreu.” Farrero considera que aquest és un fet molt positiu pel territori i anima a fer-hi partícip el petit empresari “perquè com més socis hi hagi, més creixerà. El Baix Gaià ja està al mapa i enamora”, ha destacat.

El Sr. Joan Antón, vicepresident de l’AEH Baix Gaià, ha remarcat que “és natural que es dediquin unes jornades a la cuina de l’arròs, ja que tenim una gran tradició pesquera, hortícola i un bon producte que ens arriba del Delta”. També ha fet referència a que “aquesta subcomarca cada vegada va sonant més, ja que aquesta zona tranquil·la i poc massificada té molts valors per potenciar”.

La Sra. Anna Casabona, de Juvé & Camps, ha transmès el seu agraïment a l’organització assegurant que ”sempre estem molt contents d’estar al costat dels hostalers”. També ha comparat els vins i caves inclosos en els menús de les jornades al “xup-xup d’una bona recepta, amb una gran labor al darrere per assolir una gran qualitat”.

Per últim, el Sr. Xavier Lopez, en representació de Nomen Foods, ha aprofitat per remarcar que “participar en aquestes jornades és una bona manera de fer conèixer el territori”, i que la seva gamma de productes d’arròs Bayo “dona solució al plat que sigui que es vulgui presentar”.

La presentació ha finalitzat amb la degustació d’un arròs preparat pel restaurant Gavina de Creixell, escenari de l’acte, que ha estat maridat amb vins i caves de Juvé & Camps, patrocinador de les jornades.

Tots els detalls de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs al Baix Gaià es poden consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

 

Més notícies

Declaracions Yzuel

L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL   En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat

Llegir més »

Sopar Anual

Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que

Llegir més »