Tarragona celebra la novena edició de les jornades del romesco
Un total de 16 restaurants oferiran receptes maridades amb vins macabeu de la DO Tarragona El restaurant La Xarxa ha acollit aquest matí la presentació
L’AEHT es consolida com el gran referent del sector turístic amb 400 persones al sopar del seu 47è aniversari
Un esdeveniment imprescindible amb assistents vinguts de tots els racons de la província de Tarragona Els premis Booking AEHT han guardonat a Hotel Sant
Entrega de premis als guanyadors del concurs Dimecres Tapa
La Ruta Gastronòmica Dimecres Tapa. Ruta de Tapes a La Conca de Barberà, que va tenir lloc del 17 de juliol al 28 d’agost, a
Torna la ruta gastronòmica dels dijous de Cambrils
La nova edició de TasTum Cambrils compta amb 13 restaurants participants, que oferiran platillo i copa a un preu de 6 euros La ruta gastronòmica
Del mar a la taula: peix blau’, la nova proposta gastronòmica de Salou
L’AEH Salou i l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, inicien el curs amb unes noves jornades gastronòmiques, enfocades a promocionar
La II edició de les Jornades de L’Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès, suma sinergies i potencia el territori
El Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, amb el suport dels Ajuntaments de Calafell, Cunit i del Consell Comarcal del Baix Penedès i amb el patrocini
Juan Huervás renova el càrrec de president de l’AEHT Vila-seca, La Pineda
Juan Hervás renova el seu càrrec com a president de l’AEH Vila-seca, La Pineda, després de quatre anys de dedicació al sector i a la
Nova edició de La Guia Gourmet i la Revista A la Carta de l’AEHT
El número 48 de la revista A La Carta entrevista a Elena Arzak i posa en relleu “l’Altra Costa Daurada” La sisena edició de la
El Consell d’Experts de l’AEHT selecciona els finalistes provincials a la millor tapa d’Espanya
El guanyador es donarà a conèixer durant el sopar anual de l’entitat i anirà a la final nacional a Madrid Fusión Avui, set dels restaurants
El Dimecres Tapa s’estén a tota la comarca
La ruta gastronòmica oferirà tapes i vins de la DO Conca de Barberà del 17 de juliol al 28 d’agost a 16 restaurants de La
L’arròs de mar i muntanya, protagonista de les noves jornades de Vila-seca
Avui s’han presentat les jornades Arròs de Mar i Muntanya de Vila-seca, La Pineda al Restaurant Mix de La Pineda. Unes jornades organitzades per l’Associació
El Consell del Vi de l’AEHT i l’AVC organitzen la semifinal dels premis Cartavi per potenciar La terra de les 8 DO
La Federació d’Hostaleria assumirà la selecció de vuit restaurants i d’un wine bar, semifinalistes als guardons de la província de Tarragona El Consell del Vi
Aitor López i Joan Capilla: nous membres del Consell d’Experts de l’AEHT
El Consell aglutina a tots els xefs de la província de Tarragona guardonats amb Soles Repsol i Estrelles Michelin La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la
Acte de clausura de la Ruta del Xató al Vendrell
L’esdeveniment, que ha aplegat a xefs, empresaris del sector de la restauració i apassionats de la gastronomia, i mitjans de comunicació, ha estat el punt
Reneix la històrica AEH Montsià amb Vicent Guimerà com a president
L’Associació compta amb dues Estrelles Michelin, tres Estrelles Verdes Michelin i quatre Sols Repsol L’alcaldessa d’Ulldecona rep la mítica jaqueta de l’AEHT com a padrina
El romesco, protagonista de Cambrils, amb tres esdeveniments gastronòmics
I Mostra de Gastronomia: Romesco Food & Drinks, les XI Jornades del Romesco i el Concurs de Mestres Romescaires. Dia: 26 d’abril Hora: 9h. Lloc:
En marxa les Jornades de l’Arròs Ganxet del 19 d’abril al 12 de maig amb 20 restaurants participants
A l’edició d’enguany s’hi incorporen dos productes insígnia de la cultura gastronòmica reusenca: totes les degustacions començaran amb un vermut de Reus i les postres
L’agenda gastronòmica Salou Food Experience s’inaugura amb les V Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou
19 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves De Muller L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i
La nova ruta gastronòmica ‘Vermut al Baix Gaià’ es posa en marxa aquest cap de setmana
25 establiments del Baix Gaià participen en aquest esdeveniment que oferirà degustacions diverses cada dissabte i diumenge al migdia maridades amb el nou vermut Duc
MAKRO I SAN MIGUEL, nous partners prèmium de l’AEHT
Makro passa a ser patrocinadora oficial de l’oferta formativa de la Federació La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona no només creix
La província amb més DDOO’s d’Espanya s’uneix en un consell impulsat per l’AEHT
Les 8 DDOO’S de la província de Tarragona treballaran plegades per potenciar el consum de vins de proximitat als restaurants i hotels La Vila Romana
La nova ruta gastronòmica Tastum Cambrils es posa en marxa aquest dijous
Nou establiments de Cambrils participen en aquest esdeveniment setmanal que oferirà platillos i una copa de vi o cava a un preu de 6€. L’Associació
22 restaurants participen a les Rutes Baix Gaià Experiences amb Calçots i Carxofes
L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, el patrocini de Raventós Codorniu i la col·laboració de Nomen Foods, ha presentat aquest
Judit Solé, nova presidenta de l’AEH Valls i Alt Camp
Judit Solé és la nova presidenta de l’AEH Valls i Alt Camp. Xef i sommelier del Restaurant Ca l’Àngel, la Judit és una persona coneguda
Torna Dgusta Vila-seca amb premi segur als comerços de la ciutat
13 restaurants de l’AEH Vila-Seca oferiran degustacions amb una consumició per 6€ a partir de dijous L’Associació de comerciants i empresaris hi col·labora regalant vals
Nou número de la revista A La Carta
L’AEHT PRESENTA EL NÚMERO 47 DE LA REVISTA A LA CARTA Una publicació semestral de referència dels i pels professionals del sector hostaler i turístic
Per Nadal, Fem el Vermut a Salou!
Aquesta iniciativa, impulsada per l’AEH Salou, en col·laboració amb la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, promet transformar les tardes de la ciutat en un autèntic