El romesco, protagonista de Cambrils, amb tres esdeveniments gastronòmics
I Mostra de Gastronomia: Romesco Food & Drinks, les XI Jornades del Romesco i el Concurs de Mestres Romescaires. Dia: 26 d’abril Hora: 9h. Lloc:
En marxa les Jornades de l’Arròs Ganxet del 19 d’abril al 12 de maig amb 20 restaurants participants
A l’edició d’enguany s’hi incorporen dos productes insígnia de la cultura gastronòmica reusenca: totes les degustacions començaran amb un vermut de Reus i les postres
L’agenda gastronòmica Salou Food Experience s’inaugura amb les V Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou
19 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves De Muller L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i
La nova ruta gastronòmica ‘Vermut al Baix Gaià’ es posa en marxa aquest cap de setmana
25 establiments del Baix Gaià participen en aquest esdeveniment que oferirà degustacions diverses cada dissabte i diumenge al migdia maridades amb el nou vermut Duc
MAKRO I SAN MIGUEL, nous partners prèmium de l’AEHT
Makro passa a ser patrocinadora oficial de l’oferta formativa de la Federació La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona no només creix
La província amb més DDOO’s d’Espanya s’uneix en un consell impulsat per l’AEHT
Les 8 DDOO’S de la província de Tarragona treballaran plegades per potenciar el consum de vins de proximitat als restaurants i hotels La Vila Romana
La nova ruta gastronòmica Tastum Cambrils es posa en marxa aquest dijous
Nou establiments de Cambrils participen en aquest esdeveniment setmanal que oferirà platillos i una copa de vi o cava a un preu de 6€. L’Associació
22 restaurants participen a les Rutes Baix Gaià Experiences amb Calçots i Carxofes
L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, el patrocini de Raventós Codorniu i la col·laboració de Nomen Foods, ha presentat aquest
Judit Solé, nova presidenta de l’AEH Valls i Alt Camp
Judit Solé és la nova presidenta de l’AEH Valls i Alt Camp. Xef i sommelier del Restaurant Ca l’Àngel, la Judit és una persona coneguda
Torna Dgusta Vila-seca amb premi segur als comerços de la ciutat
13 restaurants de l’AEH Vila-Seca oferiran degustacions amb una consumició per 6€ a partir de dijous L’Associació de comerciants i empresaris hi col·labora regalant vals
Nou número de la revista A La Carta
L’AEHT PRESENTA EL NÚMERO 47 DE LA REVISTA A LA CARTA Una publicació semestral de referència dels i pels professionals del sector hostaler i turístic
Per Nadal, Fem el Vermut a Salou!
Aquesta iniciativa, impulsada per l’AEH Salou, en col·laboració amb la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, promet transformar les tardes de la ciutat en un autèntic
Conveni entre l’AEH Vila-seca i l’Associació de comerciants
L’AEH Vila-seca i La Pineda i l’Associació de comerciants i empresaris de Vila-seca signen un conveni de col·laboració a través del qual, aquells clients que
Ruth Ceperuelo, nova presidenta de l’AEH Conca de Barberà
Agafa el relleu de Josep Ramon Guiu, després de cinc anys de dedicació al sector Ruth Ceperuelo és ja la nova presidenta de l’Associació d’Empresaris
En marxa la 27a ruta del xató
Avui 13 de novembre al migdia, ha tingut lloc la cerimònia d’inauguració de la nova temporada de la Ruta del Xató als Jardins de Vil·la Casals, Museu
Neix l’AEH Priorat amb Rafel Muria com a president
La junta de la nova associació d’hostaleria està formada pels restaurants i allotjaments referents de la comarca. L’alcaldessa de Cornudella de Montsant rep la mítica
Salou reviu la tradició amb les Jornades Gastronòmiques del Calamar
Se celebraran del 10 al 26 de novembre en 14 restaurants de la ciutat Els establiments participants serviran menús i degustacions, amb el calamar com
Makro, l’AEHT i l’Ajuntament de Tarragona commemoren el dia de la hostaleria
Makro ha obsequiat a l’entitat i al consistori amb un plat commemoratiu Makro, l’empresa de distribució d’hostaleria de referència a Espanya, ha volgut celebrar el
Cerca de 500 establecimientos hosteleros de Tarragona se suman a Hostelería #PorElClima
Coca-Cola y ECODES, juntamente con la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria Tarragona, la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme – Terres de l’Ebre y el Ayuntamiento
L’AEH Tarragona Ciutat reprèn els Tastets de Tarragona a partir d’aquest 19 d’octubre
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Tarragona amb la col·laboració de Tarragona Turisme, reprenen la iniciativa gastronòmica ‘Tastets de Tarragona’ el proper dijous, 19 d’octubre. Un
1a edició de les Jornades Gastronòmiques de cargols i calamars al Baix Gaià
L’Associació AEH Baix Gaià ha presentat aquest matí les Jornades Gastronòmiques de cargols i calamars al Baix Gaià que es celebraran del 26 d’octubre al
En marxa les VIII Jornades Gastronòmiques Romescvs + Macabevs a Tarragona
Del 6 al 22 d’octubre, 24 restaurants de Tarragona serviran menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona Avui El Pòsit del
Declaracions Yzuel
L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat
L’AEHT i Booking presenten davant dels 350 assistents al sopar anual de la Federació, els premis al millor hotel de la província
Els premis Booking han guardonat als hotels H10 Imperial Tarraco, Hotel Tancat de Codorniu i Hotel Casa Ceremines L’entitat també ha homenatjat als establiments amb
Sopar Anual
Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que
Vicenç Ferré, assumeix la vicepresidència del vi de l’AEHT
Una aliança del vi amb la gastronomia tarragonina per augmentar la percepció de territori d’interès enogastròmic La vicepresidència permetrà oferir més formació vinculada al vi,
Nova edició de La Guia Gourmet i la Revista A la Carta de l’AEHT
La V edició de la Guia Gourmet estrena una versió independent de la Guia d’Hotels El número 46 de la revista A La Carta potencia