L’agenda gastronòmica Salou Food Experience s’inaugura amb les V Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou

19 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves De Muller

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’Ajuntament de Salou han presentat aquest migdia l’agenda gastronòmica  “Salou Food Experience”, que s’inaugura amb la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou, amb el patrocini d’Arròs Bayo i Bodegues De Muller.

Del 12 al 28 d’abril, una vintena de restaurants de la localitat participaran en aquesta ja consolidada iniciativa, elaborant uns menús d’excel·lent qualitat amb l’arròs Bayo com a protagonista i que aniran maridats amb vins i caves De Muller.

L’acte de presentació d’avui, que ha tingut lloc a la terrassa Summit de l’Hotel Olympus Palace de Salou, ha comptat amb la participació de l’alcalde de Salou Pere Granados; del president de l’AEH de Salou, Pep Moreno; del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; així com de representants dels patrocinadors Bayo i De Muller i dels restauradors/es participants.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que Salou està fent una aposta important per destacar com a referent gastrònimic: tenim potencial, professionalitat i relat. Hem de reconèixer la feina ambiciosa dels empresaris i professionals de la restauració; el seu compromís, la seva implicació i la dedicació. És tan important com indiscutible.

Per la seva part, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que aquestes són unes jornades consolidadíssimes, segurament perquè tenen molt a veure amb un producte de tanta qualitat com és l’arròs.

Finalment el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, Pep Moreno, ha fet referència a que si una cosa té Salou com a riquesa cultural gastronòmica és que té molta varietat de restaurants, i l’arròs és el vincle que pot unir un restaurant de sushi, un tailandès, un espanyol i un italià. Són les primeres jornades que es van fer, segueixen tenint molt èxit i els restaurados esperem amb ganes la data perquè comencin.

Els restaurants participants en aquesta cinquena edició de les Jornades de l’Arròs de Salou són: Cook & Travel (c. Llevant, 5); Restaurant d’Albert (Espigó del Moll, s/n); 4R Casablanca Restaurant (Passeig Miramar, 12); Arena Restaurant (ps. Jaume I, s/n); MRKT de Edu Cuesta Gastrobar (c. Francolí, 8); Thai Salou (c. Barbastre, 13); La Taberna del Áncora (autovia de Salou a Reus, 3); Rock & Grill (c. Colón, 11); Lunattic Salou (c. Colón, amb c. Bilbao); O Mar Restaurant (c. Carles Buïgas, 29); Castillo de Javier (av. Carles Buigas, 29); El Morro (Via Roma, 3); La Teca (c. Ciutat de Reus, 28); Taberna El Totxo (c. Barcelona, 40); Mar de Tierras Acantilados (c. Colón, 23); Circus Beach Salou (c. Major, 7); Malapecora (c. Via Augusta, 14); Deliranto (c. Llevant, 7) i Restaurante Mendebal (c. Lleida, 10).

L’acte de presentació també ha comptat amb un showcooking a càrrec de diversos xefs de l’AEH Salou, acompanyat d’una degustació de vins a càrrec de les DO de la demarcació de Tarragona.

Els menús es podran consultar a la web de l’AEHT i de l’Ajuntament de Salou.

Més notícies