Per Nadal, Fem el Vermut a Salou!
Salou Nadal Vermut
Aquesta iniciativa, impulsada per l’AEH Salou, en col·laboració amb la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, promet transformar les tardes de la ciutat en un autèntic homenatge a aquesta beguda tan genuïna.

Amb la participació de vint establiments destacats, visitants i residents podran gaudir d’una experiència gastronòmica única cada dia, de les 12 a les 15 hores. Aquesta iniciativa es proposa reviure el vermut com a part essencial de les celebracions nadalenques, destacant la seva elaboració tradicional amb herbes aromàtiques i la seva estreta relació amb la identitat de la regió, especialment del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Els participants a “Fem el Vermut a Salou!” inclouen una àmplia gamma d’establiments: HumaCook and TravelMrkt GastrobarLa GrescaMalapecora RestaurantMesón Restaurante Pa i OliCircus BarCoffee Break SalouTheatre TownVermuteria Cal TitoPizzeria l’AutènticaBar PascualCafè Sol, 3 Sushi SalouTabaré GastrobarFamous Dave’sPizzeria CheersCafeteria Guay i El Totxo Taverna. Aquesta diversitat garanteix una oferta rica i variada, assegurant que hi hagi alguna cosa per a tots els gustos.

La festa del vermut no només és una oportunitat per gaudir d’una beguda de qualitat i una degustació exquisida per només 6 euros, sinó que també és una finestra a la cultura i la tradició local. “Fem el Vermut a Salou!” es converteix així en una cita imprescindible per a qui vulgui experimentar l’aperitiu en un ambient social en període de Nadal.

Més notícies