Nou número de la revista A La Carta

L’AEHT PRESENTA EL NÚMERO 47 DE LA REVISTA A LA CARTA

  • Una publicació semestral de referència dels i pels professionals del sector hostaler i turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre
  • Els més de 2000 exemplars d’aquesta 47ena edició compten amb referents del sector al territori com Diego Campos, Rafa Olivier o Jordi Ferré.

 

La 47a edició de la revista A La Carta ja està disponible online i aviat arribarà als punts de distribució habituals de la publicació semestral de la Federació AEHT.

El número 47 compta amb continguts rellevants com entrevistes a l’Estrella Michelin Diego Campos, a l’històric soci de l’AEHT Rafa Olivier o a Jordi Ferré, director d’Altafulla Mar Hotel i del May Altafulla Beach Boutique Hotel. També inclou reportatges sobre el Priorat o La Conca de Barberà, així com informació sobre les jornades gastronòmiques de la província. A La Carta també opina sobre els beneficis dels creuers i la situació dels establiments en traspàs i posa al dia als seus lectors sobre normativa, actualitat i notícies de l’entitat i el sector; entre molts altres continguts d’interès.

Aquesta és la tercera edició de la publicació després de la recuperació d’aquesta històrica revista l’any 2022. Una publicació que va néixer l’any 1987 de la mà del llavors president Joan Pedrell i es va mantenir amb els mandats de Jaume Ferrer, Josep Martí i Marc Armengol.

A La Carta és i serà una publicació semestral que parla de gastronomia, de territori, de tendències, de recursos, de projectes, normatives, novetats, proveïdors, formacions, esdeveniments gastronòmics, referents culinaris… i de molts altres temes d’interès pels hotels i restaurants de la província de Tarragona, però també per professionals i apassionats del sector turístic i gastronòmic. Un canal divulgatiu que es distribueix als 800 hotels i restaurants associats a l’AEHT, però també a oficines de turisme i altres espais d’interès del territori que en fomentin la seva lectura i projecció. 

Descarrega-la

 

Més notícies