Reus posa en marxa les II Jornades de l’Arròs Ganxet
LES JORNADES DE L’ARRÒS GANXET DE REUS ES CELEBRARAN DEL 28 D’ABRIL AL 28 DE MAIG AMB 22 RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús s’elaboraran amb Arròs
Els dijous arriba la ruta Dgusta a Vila-seca i La Pineda
LA RUTA GASTRONÒMICA DGUSTA ES CELEBRARÀ CADA DIJOUS AL VESPRE A VILA-SECA I LA PINEDA 19 establiments de restauració d’aquestes localitats serviran, a partir del
Les IV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou es celebraran del 14 d’abril al 7 de maig
LES IV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS DE SALOU SE CELEBRARAN DEL 14 D’ABRIL AL 7 DE MAIG Una vintena de restaurants de Salou, oferiran menús
Carme García, nova presidenta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès
Agafa el relleu d’Eduard Álvarez, després de quatre anys de dedicació al sector Carme García, és la nova presidenta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès;
Menja’t el pàdel Reus
La restauració de Reus s’uneix per donar servei als visitants de la ciutat durant l’Open Pro Padel i el World Padel Tour “Menja’t el pàdel”
Jornades Gastronòmiques Calçots al Baix Gaià
L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra i el patrocini de Caves Oriol Rossell, ha presentat aquest matí les Jornades Gastronòmiques
Víctor Perales, nou president de l’AEH Reus
Agafa el relleu de Xavier Salvat, després de quatre anys de dedicació al sector Víctor Perales, és ja el nou president de l’Associació d’Hostaleria de
Torna Tasta Salou, Tapa Reus i Tastets de Tarragona
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou, Tarragona Ciutat i Reus, amb la complicitat de Raventós Codorniu i les administracions locals, reprenen aquest dijous 26 de gener
L’AEHT RECUPERA LA HISTÒRICA REVISTA A LA CARTA
Una publicació semestral de referència dels i pels professionals sector hostaler i turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre Els més de
En marxa, les Jornades Gastronòmiques del Calamar de Salou
Se celebraran del 25 de novembre a l’11 de desembre, a 14 restaurants de la ciutat Els establiments participants serviran menús i degustacions amb el
La Ruta del Xató inicia la temporada 2022-2023 a Calafell amb Oriol Balaguer com a nou ambaixador
Aquest migdia s’ha presentat oficialment la nova temporada de Ruta del Xató 2022-23 a la platja de Calafell, que enguany celebra la seva vint-i-sisena edició.
En marxa les Jornades A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana
Del 4 al 20 de novembre, una vintena de restaurants serviran menús amb els bolets com a protagonista L’Estació Enològica de Reus ha acollit aquest
Es reprèn el ‘Tasta Salou’ amb una edició especial dedicada al bolet
Els restaurants participants elaboraran la seva tapa amb aquest producte, tots els dijous al vespre, durant aquest mes L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, Raventós
Els dijous arriben els Tastets de Tarragona a la Part Alta
Tots els dijous a partir del 13 d’octubre, es podrà gaudir d’una degustació dels millors restaurants de la Part Alta maridada amb vins o caves
Tarragona a punt per les VII Jornades Romescvs + Macabevs
Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona; VII Jornades Gastronòmiques Romesco de Tarragona s’ha presentat al Restaurant Xaloc del Serrallo acompanyat d’un romesco elaborat per Xavier
El Gastro Wine & Music es consolida com l’esdeveniment gastronòmic de referència a Salou, amb més de 300 assistents
L’experiència va comptar amb la participació de fins a 11 restauradors, una vintena de cellers i 6 productors gourmet d’arreu del país L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria
L’AEHT regenera i vincula l’Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona a la Federació
L’AEHT ha presentat avui la regeneració i vinculació de l’Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona a la Federació, la qual compta amb el suport
La Federació AEHT celebra 45 anys en un sopar amb més de 300 persones
El reconegut xef Eduard Xatruch ha estat nomenat membre d’honor del Consell d’Experts de l’AEHT El sopar ha comptat amb personalitats destacades com el M.
700 restaurants i hotels tornen a formar part de la 4a edició de la Guia Gourmet de l’AEHT
Es repartiran 20.000 unitats de la guia a tota la província i també es podrà consultar i fer cerques a la versió digital. La Guia
Salou recupera el Gastro Wine & Music
L’AEH Salou i l’Ajuntament de la ciutat tornen a organitzar l’esdeveniment gastronòmic més destacat del cor de la Costa Daurada; que tindrà lloc el proper
La 1a edició de les jornades es celebrarà a la ciutat del 3 al 19 de juny amb 20 restaurants participants
L’Antic Ajuntament de Tarragona ha acollit la presentació de les Jornades Gastronòmiques Els Tastets de Tarragona, les quals estan organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat amb
En marxa les noves jornades Els Tastets de Tarragona
La 1a edició de les jornades es celebrarà a la ciutat del 3 al 19 de juny amb 20 restaurants participants L’Antic Ajuntament de Tarragona
Els Sols Repsol El Terrat, l’Antic Molí, AQ i Deliranto, ja formen part del Consell d’Experts de l’AEHT
El Consell aglutina a tots els xefs de la província guardonats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de
L’AEHT acull la presentació de la campanya solidària Ta· Paz por la paz
La iniciativa solidària Ta·Paz impulsada per Quim Marquès i Paula Marquès, vol recaudar diners a favor de la ONG World Central Kitchen qui està elaborant
Salou, a punt per celebrar les III Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
Del 25 de març al 10 d’abril, 15 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves de Torelló Viticultors,
Es reactiva l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta amb nova presidenta i les primeres jornades en marxa
Anna Miralles és la nova presidenta de l’AEH Terra Alta L’entitat aposta per la creació de sinergies amb el sector del vi i oli, amb
Repsol es converteix en patrocinador principal de l’AEHT
La signatura del conveni de col·laboració evidencia el compromís de Repsol amb el territori i el sector turístic La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la