
Vicenç Ferré, assumeix la vicepresidència del vi de l’AEHT
Una aliança del vi amb la gastronomia tarragonina per augmentar la percepció de territori d’interès enogastròmic La vicepresidència permetrà oferir més formació vinculada al vi,

Nova edició de La Guia Gourmet i la Revista A la Carta de l’AEHT
La V edició de la Guia Gourmet estrena una versió independent de la Guia d’Hotels El número 46 de la revista A La Carta potencia

10 anys de Dimecres Tapa a Montblanc
La ruta gastronòmica oferirà tapes i vins de la DO Conca de Barberà del 19 de juliol al 16 d’agost Avui s’ha presentat la 10a

Pep Moreno renova el càrrec de president de l’AEH Salou
Seguirà liderant l’entitat formada per una seixantena d’associats durant quatre anys més Pep Moreno renova el seu càrrec com a president de l’AEH Salou després

El Consell d’Experts celebra el nomenament de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia del 2025
La gastronomia catalana està de celebració. Després que un jurat internacional hagi valorat la candidatura presentada el mes de gener passat a l’Institut Internacional de

Arriben les primeres jornades de l’Arròs i els Tastets de Mar al Baix Penedès
LES JORNADES DE L’ARRÒS I ELS TASTETS DE MAR AL BAIX PENEDÈS ES CELEBRARAN DE L’1 AL 18 DE JUNY AMB VINT-I-CINC RESTAURANTS PARTICIPANTS Els

S’inaugura l’AULA AEHT, l’escola de formació en hostaleria d’alt nivell
L’espai està totalment equipat amb la maquinària i el mobiliari necessaris per dur-hi a terme cursos tant teòrics com pràctics, amb l’hostaleria com a denominador

Repsol renova el conveni amb l’AEHT i Rafel Múria s’adhereix al Consell d’Experts
S’ha signat un conveni de col·laboració que evidencia el compromís de Repsol amb el territori i el sector turístic Juan Antonio Duro ha exposat la

Arriben les primeres jornades de l’Arròs al Baix Gaià
LES JORNADES DE l’ARRÒS AL BAIX GAIÀ ES CELEBRARAN DEL 18 DE MAIG AL 18 DE JUNY AMB UNA VINTENA DE RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús

En marxa les desenes Jornades del Romesco de Cambrils
LES JORNADES DEL ROMESCO DE CAMBRILS ES CELEBRARAN DEL 12 DE MAIG AL 4 DE JUNY AMB 20 RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús estaran maridats amb

La Ruta del Xató acomiada la temporada 2022-23
El Port de Segur de Calafell ha estat l’escenari triat per Turisme de Calafell, població amfitriona de la campanya de la Ruta del Xató d’enguany, per acomiadar

Reus posa en marxa les II Jornades de l’Arròs Ganxet
LES JORNADES DE L’ARRÒS GANXET DE REUS ES CELEBRARAN DEL 28 D’ABRIL AL 28 DE MAIG AMB 22 RESTAURANTS PARTICIPANTS Els menús s’elaboraran amb Arròs

Els dijous arriba la ruta Dgusta a Vila-seca i La Pineda
LA RUTA GASTRONÒMICA DGUSTA ES CELEBRARÀ CADA DIJOUS AL VESPRE A VILA-SECA I LA PINEDA 19 establiments de restauració d’aquestes localitats serviran, a partir del

Les IV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou es celebraran del 14 d’abril al 7 de maig
LES IV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS DE SALOU SE CELEBRARAN DEL 14 D’ABRIL AL 7 DE MAIG Una vintena de restaurants de Salou, oferiran menús

Carme García, nova presidenta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès
Agafa el relleu d’Eduard Álvarez, després de quatre anys de dedicació al sector Carme García, és la nova presidenta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès;

Menja’t el pàdel Reus
La restauració de Reus s’uneix per donar servei als visitants de la ciutat durant l’Open Pro Padel i el World Padel Tour “Menja’t el pàdel”

Jornades Gastronòmiques Calçots al Baix Gaià
L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra i el patrocini de Caves Oriol Rossell, ha presentat aquest matí les Jornades Gastronòmiques

Víctor Perales, nou president de l’AEH Reus
Agafa el relleu de Xavier Salvat, després de quatre anys de dedicació al sector Víctor Perales, és ja el nou president de l’Associació d’Hostaleria de

Torna Tasta Salou, Tapa Reus i Tastets de Tarragona
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou, Tarragona Ciutat i Reus, amb la complicitat de Raventós Codorniu i les administracions locals, reprenen aquest dijous 26 de gener

L’AEHT RECUPERA LA HISTÒRICA REVISTA A LA CARTA
Una publicació semestral de referència dels i pels professionals sector hostaler i turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre Els més de

En marxa, les Jornades Gastronòmiques del Calamar de Salou
Se celebraran del 25 de novembre a l’11 de desembre, a 14 restaurants de la ciutat Els establiments participants serviran menús i degustacions amb el

La Ruta del Xató inicia la temporada 2022-2023 a Calafell amb Oriol Balaguer com a nou ambaixador
Aquest migdia s’ha presentat oficialment la nova temporada de Ruta del Xató 2022-23 a la platja de Calafell, que enguany celebra la seva vint-i-sisena edició.

En marxa les Jornades A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana
Del 4 al 20 de novembre, una vintena de restaurants serviran menús amb els bolets com a protagonista L’Estació Enològica de Reus ha acollit aquest

Es reprèn el ‘Tasta Salou’ amb una edició especial dedicada al bolet
Els restaurants participants elaboraran la seva tapa amb aquest producte, tots els dijous al vespre, durant aquest mes L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, Raventós

Els dijous arriben els Tastets de Tarragona a la Part Alta
Tots els dijous a partir del 13 d’octubre, es podrà gaudir d’una degustació dels millors restaurants de la Part Alta maridada amb vins o caves

Tarragona a punt per les VII Jornades Romescvs + Macabevs
Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona; VII Jornades Gastronòmiques Romesco de Tarragona s’ha presentat al Restaurant Xaloc del Serrallo acompanyat d’un romesco elaborat per Xavier

El Gastro Wine & Music es consolida com l’esdeveniment gastronòmic de referència a Salou, amb més de 300 assistents
L’experiència va comptar amb la participació de fins a 11 restauradors, una vintena de cellers i 6 productors gourmet d’arreu del país L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria