Èxit del Curs de Cuina al Buit!

aeht-curs-cuina-al-buit-classeEl passat 21 de novembre va tenir lloc a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils el curs de Cuina al buit i baixa temperatura organitzat per l’AEHT i impartit per Salvador Brugues, col·laborador del Celler de Can Roca i coautor amb Joan Roca del llibre “La Cuina al Buit”. L’experiència ha estat un èxit amb totes les places esgotades abans d’una setmana abans de l’inici de la jornada culinària.

Els participants van poder gaudir de 10 hores intenses de cuina i de la classe magistral del mestre Brugues, només interrompudes pel dinar que van preparar els alumnes de l’escola. A més, durant el curs els assistents van poder intercanviar experiències i provar noves tècniques de cocció de la mà d’un dels millors experts en aquesta tècnica.

L’èxit de la convocatòria ha estat molt gran i des de l’AEHT s’ha acordat reeditar el curs l’any vinent, ja que, molts dels nostres associats i altres interessats es van quedar fora per falta de places. En aquest sentit us anirem informant.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*