
Per Nadal, Fem el Vermut a Salou!
Del 12 al 23 de desembre, Salou s’omplirà de tradició i bon ambient amb Fem el Vermut a Salou, l’esdeveniment que reivindica un dels aperitius

La tapa “Fals Hot Dog” del restaurant El Castell guanya el concurs popular de la Mossegada Ganxeta
L’AEH Reus ha anunciat aquest matí la tapa guanyadora del concurs popular organitzat en el marc de la ruta de tapes “Mossegada Ganxeta”: una iniciativa

Salou posa en marxa una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar: del mar a la taula
Se celebraran del 28 de novembre al 14 de desembre en onze restaurants de la ciutat L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’àrea de

S’estrena “Cuina amb Caràcter”, el programa de l’AEHT i TAC 12 que combina gastronomia i persones destacades de casa nostra
L’Associació d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) impulsa un nou projecte audiovisual per continuar promocionant la gastronomia, els productes locals i el potencial

Tornen les jornades gastronòmiques de l’arròs, els cargols i els calamars de l’AEH Baix Gaià
L’Associació AEH Baix Gaià ha presentat aquest matí les Jornades Gastronòmiques de l’arròs, els cargols i els calamars que es celebraran del 14 de novembre

L’AEH Tarragona Ciutat reprèn els Tastets de Tarragona, la ruta gastronòmica dels dijous
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Tarragona amb la col·laboració de Tarragona Turisme reprenen avui 6 de novembre la iniciativa gastronòmica ‘Tastets de Tarragona’. Un total

El Pòsit, reconegut amb el Premi Nacional a la Sostenibilitat, posa la gastronomia tarragonina al mapa estatal
Ahir al vespre, Castelló va ser l’escenari de la XIX edició dels Premios Nacionales de Hostelería de España, organitzats per la Confederación Empresarial de Hostelería

Els Premis Nacionals d’Hostaleria distingeixen El Pòsit i consoliden Tarragona com a territori compromès amb la sostenibilitat.
La Federació d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) celebra que la província hagi estat reconeguda als Premis Nacionals d’Hostaleria 2025, on el Grup

Tarragona celebra 10 anys de jornades gastronòmiques del Romesco
Tarragona es reafirma com la capital del romesco i de la seva essència marinera. Enguany, les Jornades Gastronòmiques Romesco & Macabeu. 100% DO Tarragona arriben a la

Reus estrena la ruta de tapes: Mossegada ganxeta amb bolets i productes de tardor
L’Associació d’Empreses d’Hostaleria de Reus, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, ha presentat avui unes noves jornades: la ruta de tapes Mossegada Ganxeta

Amb 450 assistents, el sopar de l’AEHT bat rècords i confirma el seu posicionament com el gran referent del sector turístic
Avui dilluns 29 de setembre, l’AEHT ha celebrat el sopar anual de la Federació d’Hostaleria a La Boella, el qual ha acollit a més de

El I Congrés del Romesco de Tarragona culminarà amb les 10es Jornades gastronòmiques del Romesco
Tarragona es reafirma com la capital del romesco i de la seva essència marinera. Avui s’ha presentat la 10a edició de les Jornades Gastronòmiques Romescvs

Torna el GastroArt & Wine, una proposta de cuina i cultura a la Torre Vella
Aquest divendres s’ha presentat l’esdeveniment GastroArt & Wine, una experiència gastronòmica que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre a la Torre Vella. La iniciativa, promoguda

26 restaurants participaran a les jornades de l’arròs i tastets del Baix Penedès
El Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, amb el suport dels Ajuntaments de Calafell, Cunit i la Bisbal del Penedès i amb el patrocini d’Arròs Bayo

7 tapes competeixen per ser la millor de la província de Tarragona i d’Espanya
El guanyador es donarà a conèixer durant el sopar anual de l’AEHT i anirà a la final nacional a Madrid Fusión El II Concurs de

Sílvia Márquez, nova presidenta de l’AEH Baix Ebre
Agafa el relleu de Juani Piñana, després de 4 anys dedicats al sector Silvia Márquez Llambrich, és ja la nova presidenta de l’AEH Baix Ebre;

L’Associació Hotelera de l’AEHT aglutina el 33% dels hotels de la província
Jordi Ferré, nou president de l’Associació Hotelera de l’AEHT, amb 130 associats La influencer Marina Comes, protagonista de la campanya “De ruta per l’Altra Costa

El Consell del vi de l’AEHT organitza el 1r concurs de cartes de vins: La Terra de les 8 DO
Després de coorganitzar la semifinal a la província de Tarragona dels Premis Cartaví, l’AEHT fa un pas endavant aquest 2025, assumint l’organització del 1r concurs

La festa del romesco de Cambrils torna amb tres plats forts: la Prèvia, les Jornades i la Romesco Food & Drink
L’alumnat de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils organitzarà el 16 de maig una petita fira gastronòmica al Passeig Marítim per anar fent boca Un

L’arròs i el bacallà: protagonistes gastronòmics de la Conca de Barberà
Aquest matí s’han presentat oficialment les jornades gastronòmiques “A La Conca Som Gastronomia: Arròs i Bacallà”, que tindran lloc del 8 de maig al 8

Torna l’arròs mariner de Tarragona
21 restaurants de la ciutat oferiran menús amb l’arròs mariner com a protagonista del 16 de maig a l’1 de juny L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de

Torna l’Arròs Ganxet de Reus amb 20 restaurants participants
El Restaurant Flaps ha acollit aquest matí la presentació de les IV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, les quals compten amb la col·laboració

Gastronomia, química i esport. Un triplet de luxe capitanejat per Danae Boronat reafirma el compromís de Repsol amb l’AEHT
Trobada història dels 13 xefs amb Soles Repsol de la província de Tarragona al Nou Estadi Costa Daurada La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província

Per a gustos, els arrossos: tornen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou
20 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves Castell d’Or, del 28 de març al 13 d’abril

L’AEHT i El Tomb de Reus uneixen forces per potenciar la promoció gastronòmica i comercial de la ciutat
L’AEHT i El Tomb de Reus han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir el teixit hostaler del centre de Reus. La col·laboració entre

Tots els vídeos del I Simposi del Calçot
Benvinguda i ponència de Dalmaci Clofent, president de la IGP Calçot de Valls Showcooking de Rafel Muria, del Restaurant Quatre Molins de Cornudella Plat fred

Èxit de convocatòria al I simposi del calçot
Tradició, innovació i alta gastronomia es donen la mà amb els showcookings de 3 Estrelles Michelin i Soles Repsol L’AEHT ha celebrat aquest matí el