
Per a gustos, els arrossos: tornen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou
20 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves Castell d’Or, del 28 de març al 13 d’abril

L’AEHT i El Tomb de Reus uneixen forces per potenciar la promoció gastronòmica i comercial de la ciutat
L’AEHT i El Tomb de Reus han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir el teixit hostaler del centre de Reus. La col·laboració entre

Tots els vídeos del I Simposi del Calçot
Benvinguda i ponència de Dalmaci Clofent, president de la IGP Calçot de Valls Showcooking de Rafel Muria, del Restaurant Quatre Molins de Cornudella Plat fred

Èxit de convocatòria al I simposi del calçot
Tradició, innovació i alta gastronomia es donen la mà amb els showcookings de 3 Estrelles Michelin i Soles Repsol L’AEHT ha celebrat aquest matí el

1r Simposi del Calçot
El 1r Simposi del calçot reunirà a 3 Soles Repsols i Estrelles Michelin DESCARREGA EL PROGRAMA L’AEHT, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya,

Aquest dijous torna Dgusta Vila-seca amb novetats
10 restaurants de l’AEH Vila-Seca, La Pineda oferiran platillos maridats amb vins i caves Raventós Codorniu per 6€ Després del parèntesi de les festes de

23 restaurants participen a les Rutes Baix Gaià Experiences amb calçots i carxofes
L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra i el patrocini de Raventós Codorniu ha presentat aquest matí l’experiència Calçots i Carxofes

El número 49 de la revista A La Carta entrevista Jordi Cruz i relata un semestre trepidant de l’AEHT
El número 49 de la revista A La Carta de l’AEHT ja és una realitat. Aquesta publicació semestral s’ha consolidat com un referent en la

‘Fem el vermut a Salou’: sabor i tradició, per Nadal
Salou es prepara per tornar a celebrar una de les iniciatives més inspiradores del Nadal: “Fem el vermut a Salou”. Una acció impulsada per la

Tarragona s’adhereix a la iniciativa solidària Desde Valencia para Valencia per recaptar fons
Quinze restaurants organitzaran un sopar benèfic el pròxim 13 de desembre al Castell de Tamarit El 100 % de la quantitat recaptada es destinarà a

Salou reviu la tradició, amb les Jornades Gastronòmiques del Calamar
Se celebraran del 15 de novembre a l’1 de desembre en set restaurants de la ciutat L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’àrea de

L’arròs, els cargols i els calamars: protagonistes de les noves jornades de l’AEH Baix Gaià
L’Associació AEH Baix Gaià ha presentat aquest matí les Jornades Gastronòmiques de l’arròs, els cargols i els calamars al Baix Gaià que es celebraran del

Neix Tastem Torredembarra, la nova ruta gastronòmica dels divendres
L’Associació AEH Baix Gaià, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra i el patrocini de Raventós Codorniu, ha presentat aquest matí Tastem Torredembarra, la nova

Tarragona celebra la novena edició de les jornades del romesco
Un total de 16 restaurants oferiran receptes maridades amb vins macabeu de la DO Tarragona El restaurant La Xarxa ha acollit aquest matí la presentació

L’AEHT es consolida com el gran referent del sector turístic amb 400 persones al sopar del seu 47è aniversari
Un esdeveniment imprescindible amb assistents vinguts de tots els racons de la província de Tarragona Els premis Booking AEHT han guardonat a Hotel Sant

Entrega de premis als guanyadors del concurs Dimecres Tapa
La Ruta Gastronòmica Dimecres Tapa. Ruta de Tapes a La Conca de Barberà, que va tenir lloc del 17 de juliol al 28 d’agost, a

Torna la ruta gastronòmica dels dijous de Cambrils
La nova edició de TasTum Cambrils compta amb 13 restaurants participants, que oferiran platillo i copa a un preu de 6 euros La ruta gastronòmica

Del mar a la taula: peix blau’, la nova proposta gastronòmica de Salou
L’AEH Salou i l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, inicien el curs amb unes noves jornades gastronòmiques, enfocades a promocionar

La II edició de les Jornades de L’Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès, suma sinergies i potencia el territori
El Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, amb el suport dels Ajuntaments de Calafell, Cunit i del Consell Comarcal del Baix Penedès i amb el patrocini

Juan Huervás renova el càrrec de president de l’AEHT Vila-seca, La Pineda
Juan Hervás renova el seu càrrec com a president de l’AEH Vila-seca, La Pineda, després de quatre anys de dedicació al sector i a la

Nova edició de La Guia Gourmet i la Revista A la Carta de l’AEHT
El número 48 de la revista A La Carta entrevista a Elena Arzak i posa en relleu “l’Altra Costa Daurada” La sisena edició de la

El Consell d’Experts de l’AEHT selecciona els finalistes provincials a la millor tapa d’Espanya
El guanyador es donarà a conèixer durant el sopar anual de l’entitat i anirà a la final nacional a Madrid Fusión Avui, set dels restaurants

El Dimecres Tapa s’estén a tota la comarca
La ruta gastronòmica oferirà tapes i vins de la DO Conca de Barberà del 17 de juliol al 28 d’agost a 16 restaurants de La

L’arròs de mar i muntanya, protagonista de les noves jornades de Vila-seca
Avui s’han presentat les jornades Arròs de Mar i Muntanya de Vila-seca, La Pineda al Restaurant Mix de La Pineda. Unes jornades organitzades per l’Associació

El Consell del Vi de l’AEHT i l’AVC organitzen la semifinal dels premis Cartavi per potenciar La terra de les 8 DO
La Federació d’Hostaleria assumirà la selecció de vuit restaurants i d’un wine bar, semifinalistes als guardons de la província de Tarragona El Consell del Vi

Aitor López i Joan Capilla: nous membres del Consell d’Experts de l’AEHT
El Consell aglutina a tots els xefs de la província de Tarragona guardonats amb Soles Repsol i Estrelles Michelin La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la

Acte de clausura de la Ruta del Xató al Vendrell
L’esdeveniment, que ha aplegat a xefs, empresaris del sector de la restauració i apassionats de la gastronomia, i mitjans de comunicació, ha estat el punt