L’Hotel Astari realitza el curs exclusius de vins pels socis de l’AEHT

L’Hotel Astari realitza el curs exclusius de vins pels socis de l’AEHT

“Treu-li tot el suc a la teva carta de vins”

Fa poc menys d’un mes que l’AEHT va presentar un nou servei exclusiu pels restaurant associats. Es tracta d’una formació pràctica, totalment personalitzada i que es pot realitzar al mateix establiment.

La formació consta de dues hores on Sergi Montalà (sumiller i elaborador de vins de la Terra Alta i el Montsant) us ajuda a conèixer millor els vins de la vostra carta i a presentar-los correctament al client per aportar valor afegit al servei que ofereix cada restaurant. 

Amb aquest curs personalitzat es pretén dotar d’eines al personal de sala per aconsellar correctament al client i per potenciar la carta de vins, augmentant així les vendes i dotant de nous elements de qualitat i diferenciació al teu negoci.

El primer restaurant en realitzar aquest curs ha estat l’Hotel Astari de Tarragona que es troba a la Via Augusta de Tarragona, en ple centre de la Part Alta de la ciutat. A pocs metres de l’amfiteatre romà i a escasos minuts de la platja. Amb el curs no només han aconseguit tenir una millor carta de vins sinó que han incrementat el coneixement de tots els vins que tenien a la carta i la forma en què s’han de servir.

Més informació

Més notícies