Treu-li tot el suc a la teva carta de vins

Curs exclusiu pels socis de l’AEHT

L’AEHT et presenta un nou servei exclusiu pel teu restaurant. Es tracta d’una formació pràctica, totalment personalitzada i que podràs realitzar al mateix establiment.

Una formació de dues hores on Sergi Montalà (sumiller i elaborador de vins de la Terra Alta i el Montsant) us ajudarà a conèixer millor els vins de la vostra carta i a presentar-los correctament al client per aportar valor afegit al servei que oferiu.

Amb aquest curs personalitzat volem dotar d’eines al personal de sala per aconsellar correctament al client i per potenciar la carta de vins, augmentant així les vendes i dotant de nous elements de qualitat i diferenciació al teu negoci.

Treu-li tot el suc a la teva carta de vins

Durada:2 hores

Preu: 150 euros (exclusiu per socis de l’AEHT)

Lloc: In situ, a cada restaurant

A qui va dirigit. Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en la formació específica dels vins que composen la seva carta i en com millorar el servei i la seva comunicació al client.

Formador: Sergi Montalà. Sumiller, elaborador de vins de la Terra Alta i Montsant.

Inscripcions. Podeu comunicar-nos el vostre interès per realitzar la formació al  977239600 (Judith o Puri) o al correu formacio@aeht.es

Més notícies