V Mediterranean Tourism Meeting TGN

[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

V Mediterranean Tourism Meeting TGN

El pròxim dimecres 3 d’abril tindrà lloc el V Mediterranean Tourism Meeting, que es celebrarà a Tarragona. Es tracta d’un meeting totalment gratuït.

És una trobada que s’organitza  conjuntament amb el Patronat de Turisme de Tarragona i amb el suport del Port de Tarragona, la Diputació de Tarragona i la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean Region de la URV, entre altres entitats.

La jornada, després de les quatre edicions ja fetes, s’ha consolidat com a referent en el camp del turisme intel·ligent, la gastronomia de qualitat i el món del vi (enoturisme).

Aquest any, el fòrum tindrà com a presència destacada la del Basque Culinary Center, a través de la seva directora de Màsters i Cursos. El Basque Culinary Center és tot un referent en el món de la gastronomia, una institució pionera a nivell mundial amb la qual s’han involucrat els xefs més prestigiosos des que va néixer el 2011. Serà una molt bona oportunitat de conèixer amb detall l’activitat d’aquest centre únic.

La finalitat d’aquest congrés és posar de manifest els nous reptes i oportunitats que té per davant el sector turístic –especialment la Costa Daurada i l’àrea Mediterrània, en general-. També tractarà d’analitzar el futur d’aquesta activitat econòmica i proporcionar les claus per augmentar la seva competitivitat, i tot això recolzat per bases tan sòlides del nostre territori com la gastronomia mediterrània i l’enoturisme.

v_mtm_programa_exp1

Toda la info a la web: http://mediterraneantourismmeeting.com/

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Més notícies