Francesc Pintado recupera la presidència de l’AEHT amb una renovació de la junta de la Federació

Ocuparà la plaça que Marta Domènech assumia fins al moment, i a la qual ha hagut de renunciar per fer front al càrrec de Directora de Turisme de Catalunya.

Dani Brasé, gerent de la FIHRT; Jordi Jardí, ex director de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils; i David Amorós, membre de l’Associació Slow Food Catalunya; s’incorporen a la junta de l’AEHT

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha celebrat avui una junta extraordinària destinada a escollir el nou president de l’entitat i els membres que s’incorporen a la junta. Aquest canvi de presidència ha sigut necessari com a conseqüència del nomenament de Marta Domènech, fins ara presidenta de l’entitat, com a nova Directora de Turisme de Catalunya. Així doncs, Francesc Pintado, assumirà el càrrec al costat d’una junta que manté tots els seus membres i que n’incorpora de nous per seguir creixent, sumant anys i assolint objectius.

Francesc Pintado, ha remarcat que “assumeixo de nou el càrrec que m’ha acompanyat els darrers tres anys amb el mateix compromís que he demostrat sempre. Compto amb el recolzament d’una junta que sempre ha estat al meu costat i que avui aprofita per créixer i diversificar-se amb referents del sector al nostre territori que ens permetran fer un salt qualitat en els projectes i serveis que oferim als socis” 

Marta Domènech, tot i deixar el càrrec de presidenta de l’AEHT, seguirà connectada a tot el que hi passi. “Ho faré des d’una altra posició, però amb la mateixa atenció i amb els millors desitjos per una família de la que formo part des de fa més de 10 anys, com a sòcia i com a ex-presidenta”. 

Marta Domènech, ha rebut de la mà de Francesc Pintado, la jaqueta de cuina de l’AEHT, com agraïment i respecte per la tasca feta com a presidenta de l’AEHT i com a excel·lent companya. 

Els nous membres de la junta

Des de l’AEHT apostem per integrar a l’entitat a referents del sector que amplifiquen i milloren els nostres serveis i projectes; que ens permeten representar les singularitats dels 700 associats; i que ens impulsen a seguir teixint complicitats amb entitats i institucions vinculades al sector hostaler de tot Catalunya.  Per això, hem volgut incorporar a la junta a tres referents que ens ajudaran a aconseguir-ho: 

  • Daniel Brasé, nou vicepresident de relacions interterritorials

Des de sempre, i en major grau els darrer any i mig, hem col·laborat i treballat conjuntament amb entitats del sector catalanes i estatals per enfortir la nostra veu com a interlocutors amb el govern i amb els mitjans de comunicació. Volem seguir fent-ho, no només per fer front a una crisi, sinó com a dinàmica permanent per generar aliances, projectes i oportunitats gràcies al treball conjunt amb entitats com la FIHRT, PIMEC o les diverses Federacions d’Hostaleria i Turisme del territori

Daniel Brasé. Nascut a Barcelona el 1968, Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Grau en ADE Tecnològic per La Salle-Universitat Ramon Llull. Advocat en exercici, col.legiat a l’ICAB des del 1995. Gerent de la FIHRT des de l’any 2001, membre de la Junta Directiva de PIMEC des del 2021 i vicepresident de la Sectorial de PIMEC Turisme des de 2018


  • Jordi Jardí, nou vicepresident de formació

Sempre hem dit que la formació és clau per a professionalitzar el sector i perquè els nostres establiments puguin oferir un servei de qualitat que ens segueixi posicionant com a destí gastronòmic i hoteler arreu del món. Per aquest motiu, volem comptar amb un referent educatiu amb una llarga trajectòria en aquest àmbit, que ens ajudi a construir propostes adaptades a les necessitats i tendències del sector, per potenciar encara més aquesta àrea que per a nosaltres és imprescindible. 


Jordi Jardí. tècnic especialista en Hoteleria i Turisme; especialitat Hoteleria – cuina. Vinculat a l’EHTC des del 1993 fins al 2021 com coordinador d’FP, cap d’estudis i director. Ha col·laborat en el disseny curricular LOE dels CFGM de cuina-gastronomia i CFGS Direcció en cuina i ha impulsat diversos projectes de transferència del coneixement. Durant la seva trajectòria també ha exercit com a assessor gastronòmic, orientador i formador del sector hostaler i gastronòmic per l’àmbit públic i  privat. Ha col·laborat en diversos programes gastronòmics de ràdio i TV. 


  • David Amorós, nou vicepresident d’Slow Food

Cada cop més, és tendència però sobretot és urgència, apostar per una cuina sostenible i respectuosa. En aquest sentit, a l’AEHT volem comptar amb una àrea destinada a treballar en aquesta direcció per potenciar i fomentar un ús més conscient i responsable dels recursos. Amb la nova incorporació podrem compartir una manera de fer, que no es nova, però que necessitem recuperar. Una cuina que treballa amb aliments de proximitat i de màxima qualitat; i que prioritza processos responsables i sostenibles que milloren el vincle entre la terra i la gastronomia local. 

David Amorós. Propietari i xef de Lola Bistro i Lola Tapes. Membre de L’Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food Km0 de Catalunya. Es defineix a ell mateix com un autodidacta i un alquimista de la cuina. Després de molts anys treballant de DJ, va decidir deixar Barcelona i crear un petit bar de tapes a Tarragona, que amb els anys s’ha ramificat en dos restaurants km0 a la mateixa ciutat i a Altafulla, els quals aposten pels productes locals i els vins del territori. Un referent en cuina slow food i Km0.

 

Més notícies