Es presenta la nova junta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Es presenta la nova junta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès

Encapçalada per Eduard Álvarez i amb 90 establiments associats

Ahir dimarts 26 de febrer va ser un dia molt especial per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, ja que es va presentar oficialment la nova Junta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès al Nuba Hotel de Coma-Ruga de la mà de Francesc Pintado, president de l’AEHT; Eduard Álvarez, president del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès; i Martí Carnicer, alcalde del Vendrell. A l’acte hi va estar present una àmplia representació de la junta directiva de l’Associació, aportant així el seu recolzament a la nova junta del Gremi.
Francesc Pintado va destacar que el Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès “és una entitat històrica que s’ha reestructurat amb l’objectiu clar de dinamitzar la restauració del territori i situar la gastronomia com un referent”.
I va destacar que “junts aconseguirem treballar per organitzar un calendari d’activitats gastronòmiques que posicionarà el Baix Penedès com a un referent en el mapa” Eduard Álvarez va mostrar el seu agraïment a totes les persones i empreses que donen recolzament a l’agrupació i va posar de manifest tots els avantatges que el Gremi ofereix als seus socis com serveis d’assessoria, cursos de formació i avantatges de les empreses col·laboradores de l’AEHT. Cal destacar que, el Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, constituït el 1980 i renovat fa tres mesos, ha estat treballant intensament en la creació de la primera ruta temàtica del xató, ha col·laborat amb el Fòrum Calafell en la celebració de la primera calçotada popular, ha format part del pacte del Penedès Marítim contra els peatges abusiu de la C32 i ha creat un paquet turístic per carnaval, gràcies a l’estreta col·laboració amb la presidenta i el regidor del Consell Comarcal. Altrament, el Sr Álvarez va aprofitar l’ocasió per donar a conèixer els objectius i els projectes en què estan treballant actualment com és el cas d’augmentar el posicionament i l’oferta complementària i diferenciadora de la marca turística Costa Daurada o donar continuïtat, estendre i impulsar les jornades gastronòmiques del seu territori, entre d’altres.
El Gremi també està treballant en una borsa de treball conjunta per tal de minimitzar el greu trastorn que dia a dia suposa la recerca de personal qualificat per a les empreses del seu sector.
Com diu Francesc Pintado “fa 9 mesos, quan es va crear la junta de l’AEHT, vam afirmar que el nostre objectiu clar era recuperar l’orgull de pertinença al sector. Ens queda molt recorregut, però comencem a percebre’l i continuarem treballant de valent fins assolir-ho”.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Més notícies