L’AEHT es constitueix com a Federació amb Marta Domènech com a presidenta i Francesc Pintado a la gerència.

Pintado ha pres la decisió de fer un pas al costat com a president, amb aprovació unànime de la junta de l’AEHT, per centrar-se en les funcions de gerència de l’entitat i per donar resposta al creixement continu de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona ha votat avui en assemblea el canvi de presidència de l’Associació i la seva transformació en Federació.  Marta Domènech, gerent de l’Hotel Hostal Sport, fins ara vicepresidenta de comunicació de l’AEHT, ocuparà a partir d’avui el càrrec de presidenta de la nova Federació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona. I Francesc Pintado, seguirà desenvolupant les funcions de gerència i continuarà vinculat 100% a l’entitat que ha liderat i transformat els darrers tres anys, al costat d’una junta que es manté intacta i amb una línia continuista per seguir creixent, sumant anys i assolint objectius.

El motiu principal que ha portat a Francesc Pintado a prendre la decisió, ha sigut la necessitat de poder centrar-se en la gerència i l’operativa diària de l’associació, degut al creixement continu que ha experimentat l’AEHT des de la constitució de la nova junta el mes de maig de 2018.

Francesc Pintado, de família amb tradició hotelera, sempre ha estat vinculat al sector. Ha exercit de director d’hotels i director d’operacions els darrers 16 anys a diferents hotels i cadenes. Actualment porta a terme projectes com a consultor i asset manager o gestor amb la seva pròpia signatura independent i amb la marca Petits Hotels. És també patró de la Fundació Onada, professor del Màster en Direcció Hotelera d’Ostelea, membre de Pimec Turisme i membre de la junta de la FIRTH. Des de fa 3 anys és també professor associat de Qualitat Turística en Gestió Hotelera a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

En aquests tres anys l’AEHT ha doblat el nombre d’associats, passant de 450 a més de 700; ha creat 12 associacions d’hostaleria arreu de la província i 1 associació hotelera que aglutina a tots els allotjaments turístics del territori; ha doblat el nombre de treballadors, ha triplicat el nombre de jornades i ha aconseguit més de 80 empreses col·laboradores. “Han estat tres anys exercint la presidència i la gerència; i ha arribat un punt en que he necessitat suport i la gestió compartida d’aquest creixement increïble”. El fet que la Marta assumeixi la presidència, és un recolzament i una suma d’esforços imprescindible per seguir responent als nostres associats com es mereixen, en un moment tan complicat com aquest”.

Francesc Pintado, ha remarcat que “no ha sigut fàcil prendre una decisió com aquesta, però l’AEHT necessitava una reestructuració interna, per jo poder destinar tots els esforços a la gerència i l’operativa diària que cada dia és més complexa; i per cuidar el meu projecte professional com a consultor i gestor hoteler. He pres la decisió pensant en l’entitat i en les seves necessitats de creixement. Per això faig un pas al costat, amb certa nostàlgia, però amb la mateixa implicació i estima, perquè no me’n vaig. Estic segur que la Marta serà una excel·lent presidenta i jo estaré al seu costat en el dia a dia per ajudar-la en tot el que calgui”.  

Francesc Pintado, ha volgut transmetre que, tal com comparteixen els companys de junta: “Ho he donat tot per aquesta associació, sobretot els darrers mesos en els que hem viscut un dels moments més difícils pels hostalers. I ho seguiré donant tot, amb la màxima passió possible, però amb la complicitat i el lideratge de la Marta com a nova presidenta i de tots els companys de junta, treballadors, socis i partners amb qui,  literalment, ens hem partit la cara pel sector. Agraïment infinit a totes les persones que ho han fet possible!”.

Marta Domènech, ha destacat que assumeix el càrrec amb molta il.lusió i responsabilitat. I en subratlla el fet que sigui la primera dona a ocupar el càrrec i més encara en un sector tant masculinitzat com és el de l’hostaleria”.

“M’agrada teixir complicitats perquè crec que és la manera de créixer; m’agrada sumar esforços perquè considero que és la millor fórmula per ser representatius d’un territori ric i divers com és el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Un territori que amb l’AEHT aconsegueix alçar la veu i posicionar-se com un destí gastronòmic i turístic de referència”, comenta la nova presidenta.

Marta Domènech és gerent de l’Hotel Hostal Sport, membre de la junta de Priorat Enoturisme, Vicepresidenta de PIMEC Tarragona, membre de la Junta del Racc Catalunya, Patrona de la Fundació La Pedrera i ara també, primera presidenta de l’AEHT.

Durant l’assemblea, també s’ha aprovat amb unanimitat (23 vots a favor i 0 en contra) la conversió de l’Associació en Federació. Com expressa Pintado: “El pas natural era convertir-nos en Federació. Portem més d’un any defensant en primera persona els restaurants i hotels de la província, hem sigut els representants del sector davant la Generalitat setmana rera setmana i hem sigut aliats de la resta de federacions de tot Catalunya, defensant els interessos del sector. Aglutinem a 12 associacions i no parem d’adherir-ne de noves. La nostra realitat ja és la d’una federació. Així que hem provocat el canvi que necessitàvem”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Més notícies