Més de 240 persones al sopar anual de l’AEHT

Ahir dilluns 11 de novembre es va celebrar el sopar anual de l’Associació d’Hostaleria de Tarragona a La Boella. Per segon any consecutiu, i després de la recuperació d’aquest esdeveniment l’any 2018, l’AEHT ha tornat a celebrar amb èxit aquesta cita anual que reuneix a socis, partners, persones i empreses del sector de l’hostaleria i la restauració de la província de Tarragona.

Després d’un aperitiu al celler de La Boella, on també s’hi van situar les empreses col·laboradores de l’Associació amb un estand expositiu dels seus productes i serveis; els més de 240 assistents van accedir al saló principal on es va celebrar el sopar. 

Abans que es comencessin a servir els plats, Enric company, presentador de l’acte, va donar pas al president de l’Associació Francesc Pintado, qui va agrair a tots els treballadors i membres de la junta l’esforç realitzat aquest últim any per seguir creixent i per haver aconseguit recuperar el sentiment d’orgull i pertinença a una associació amb 42 anys d’història i més de 600 associats.

Marta Domènech, vicepresidenta de l’associació, va ser l’encarregada d’exposar els objectius aconseguits aquest 2019: “100 nous socis, 35 nous partners, 25 formacions realitzades, 6 noves associacions locals creades i 4 noves jornades gastronòmiques posades en marxa”. I és que les xifres parlen per si soles i parlen d’aquest creixement imparable de l’associació. Una associació que ja té els propòsits d’any nou molt clars i segur que els aconsegueix: crear i regenerar 5 noves associacions, recuperar la revista trimestral, centrar esforços en la formació i captació de personal i evidentment, seguir mantenint i potenciant els serveis que ja ofereix l’AEHT, entre altres.

Cami Mendoza, alcaldessa de Cambrils i vicepresidenta de la Diputació, va ser l’encarregada de tancar els parlaments inicials i de donar peu al sopar. 

Després dels postres, va ser el torn de paraula de la Fundació Topromi, a qui aquest any es van dirigir els beneficis del sorteig benèfic que es va fer posteriorment. La fundació es dedica a millorar la vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual a través de la prestació de serveis de disseny, impressió, digitalització i altres serveis gràfics. 

Tampoc van faltar els homenatges, aquest any dedicats a les primeres Estrelles Michelin de la província. Casa Gatell, Can Gatell, Sol Ric i Restaurant Eugènia van ser els restaurants homenatjats qui van van rebre la jaqueta de cuina de l’associació de record i un càlid aplaudiment de tots els assistents.

La nit va acabar amb premis, concretament amb més de 30 regals oferts per socis i partners de l’AEHT, que es van repartir entre tots els assistents qui van comprar tickets per participar-hi.


Més notícies