L’AEHT signa el conveni corner

L’AEHT, al costat de 26 organismes més que treballen per la promoció turística conjunta de la destinació Costa Daurada, han signat aquest dimarts 14 de gener, la 17a edició del conveni corner.

Aquest acord regula la promoció turística conjunta de la destinació, com la presència dels 27 organismes en diversos certamens firals i en campanyes de promoció. El primer dels quals serà la setmana vinent a Fitur, on s’hi promocionaran la marca Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Les quals també seran presents en diverses fires internacionals als Països Baixos, Moscou, Kíev, Berlín i Londres i en una acció promocional a Tolosa.

Els signants del conveni són:
Ajuntament d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, el Vendrell i Vila-seca; els consells comarcals del Baix Camp, de la Conca de Barberà-La Ruta del Cister i del Priorat; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, Aquopolis Costa Daurada, PortAventura i la Cambra de Comerç de Reus.

Trobareu més informació de la signatura a mitjans com Més Tarragona o Reus Digital

Més notícies