L’AEHT arriba a l’Ampolla

ADELA s’incorpora a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona 

Aquest matí el Club Nàutic de l’Ampolla ha acollit l’acte d’adhesió de l’Associació d’Empresaris de l’Ampolla (ADELA) a l’AEHT.

La Sra Juani Piñana, presidenta d’ADELA, ha presentat al costat del Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT, i de l’alcalde de l’Ampolla, el Sr. Francesc Arasa, l’acord de vinculació de dues entitats unides per primer cop amb l’objectiu d’enfortir i representar el sector hostaler a l’Ampolla sota el paraigua de l’AEHT, sense perdre la identitat i la trajectòria aconseguida per ADELA  fins al moment.

Amb la constitució d’aquesta nova associació, l’AEHT segueix amb el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori.

La nova associació està formada per una junta que aglutina a alguns dels establiments més destacats de l’Ampolla.

L’Associació d’Empresaris de l’Ampolla s’uneix amb AEHT “per enfortir el sector i articular-lo a la província”, com comenta Francesc Pintado. “Esperem poder convèncer a  Tortosa, Cases d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita… Units som més forts i Terres de l’Ebre s’ho mereix”.

Com ha comentat Juani Piña, presidenta de l’ADELA: “Quan més gran sigui aquesta associació, quan més socis tingui; més força aconseguirem i més lluny arribarem”. I ha volgut recordar el moment que està vivint el sector: “El sector de l’hostaleria ha estat molt afectat per la pandèmia. És per això que ara més que mai, és necessari donar veu i força al nostre col·lectiu i quina manera millor que fer-ho units per poder defensar els nostres interessos”

El Sr. Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla ha remarcat que “el turisme és el nostre potencial i la gastronomia és un dels nostres puntals. Farem tot el possible perquè aquesta associació pugui tirar endavant”

Durant la presentació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport a l’alcalde de l’Ampolla, posant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província de Tarragona. Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el continu nombre d’associacions locals i comarcals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació provincial que ja compta amb més de 700 socis.

Més notícies

Declaracions Yzuel

L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL   En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat

Llegir més »

Sopar Anual

Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que

Llegir més »