La nova ruta gastronòmica Tasta Salou es posa en marxa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze establiments de Salou participen en aquest esdeveniment que oferirà degustacions diverses cada dijous, maridades amb els vins i caves de Raventós Codorniu, a un preu de 5€. Es tracta d’una proposta diferent que té com a objectiu potenciar la gastronomia de qualitat del municipi, entre setmana.

Salou, 21 de setembre de 2020 –L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou i amb el patrocini de Raventós Codorniu, ha presentat avui dilluns, 21 de setembre, en roda de premsa, la nova Ruta Gastronòmica “Tasta Salou”, que s’estrena aquest proper dijous, dia 24 de setembre. Fins al desembre, amb el parèntesi del període nadalenc, i, posteriorment, reprenent l’activitat a principis d’any, onze establiments de la ciutat serviran degustacions acompanyades d’una beguda, ja sigui vi o cava, de les bodegues Raventós Codorniu, que variaran cada setmana. 

La presentació de l’acte d’avui ha comptat amb l’assistència de l’Il·lm Sr. Pere Granados, alcalde de Salou; del Sr. Hèctor Maiquez, regidor delegat de Dinamització Econòmica; del Sr. José Félix Ruiz, vocal de la junta de l’AEH Salou i propietari dels restaurants Lunattic i Rock&Grill; i de la Sra. Joanna Civit, representant de Raventós Codorniu.

En la seva intervenció, l’alcalde Pere Granados ha explicat que “Salou ha fet una aposta decidida per la gastronomia i per donar a conèixer aquells establiments de la ciutat que estan fent una gran labor”, amb la direcció “de grans professionals”.

José Félix Ruiz ha explicat en què consistirà, exactament, la ruta gastronòmica:Per un preu de 5€ es podrà gaudir d’una degustació de qualitat, maridada amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, de les bodegues Raventós Codorniu. Es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu diferenciar-se d’altres rutes gastronòmiques, donar vida a la ciutat entre setmana i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa”.

Ruiz ha volgut remarcar que “aquest nou esdeveniment gastronòmic, el primer que organitzem després de la crisi sanitària, és, per a l’associació i per a la ciutat, una oportunitat per reactivar l’activitat als bars i restaurants de Salou; per promoure el consum de proximitat durant tot l’any; i per posar de relleu la gastronomia de la ciutat”. I ha afegit que “avui estem aquí per seguir remant, malgrat la mala mar, i per salvar el nostre sector i fer que torni a regalar-nos vida, bons moments i bons sabors”.

Tal i com ha comentat Joanna Civit, representant de Raventós Codorniu: “Aquesta ruta convertirà els dijous en una data fixa al calendari gastronòmic de Salou. Farà bullir l’olla i ajudarà a fidelitzar els clients”. I ha afegit quela ruta no només ofereix restauració, sinó també bons vins. Oferim una experiència d’alta gastronomia”, ha assenyalat.

Els establiments participants al ‘Tasta Salou’ són: Restaurant Cook & Travel; El Totxo Taverna; Boquet Restaurant; Malapecora Restaurant; Dos G Bar Restaurant Lounge; Braseria l’Estació; Restaurante La Taverna; Sushi Kai Salou; Lunattic Salou; Rock & Grill; i El Trasto Taberna. Durant tot l’any, s’aniran afegint nous establiments a la iniciativa. 

D’altra banda, l’organització ha creat un vídeo promocional que podeu visualitzar en aquest enllaç i que es promocionarà a través de les xarxes socials de Salou Food Experience, AEHT i ‘Tasta Salou’, entre altres.

Els establiments participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou, que s’han creat, especialment, per a l’ocasió. 

Així, cada setmana es compartiran les degustacions dels restaurants i també els diversos concursos i promocions que es duran a terme, com el sorteig mensual de passaports VIP o l’obsequi d’una ampolla de cava Parxet Brut Nature per a aquelles persones que completin el passaport amb la marca dels onze establiments. 

Podeu visualitzar la roda de premsa sencera en aquest enllaç.

Per a més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres a [email protected]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Més notícies

Declaracions Yzuel

L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL   En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat

Llegir més »

Sopar Anual

Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que

Llegir més »