La nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca, La Pineda ja és una realitat

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aquest matí s’ha presentat la nova associació al Castell de Vila-seca, la qual ja compta amb 25 establiments associats i amb el recolzament de l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de la població.

“Gestió, formació i gastronomia”. Els tres eixos que Juan Hervás, president de la nova entitat, es planteja per començar a treballar.

***

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca i del Patronat de Turisme de Vila-seca, ha presentat aquest matí la nova AEH Vila-seca, La Pineda; a un entorn incomparable com és el Castell de la ciutat.

 

L’acte de presentació de la nova associació ha comptat amb  la presència del Sr. Pere Segura, Alcalde de Vila-seca; del Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT; del Sr. Juan Hervás, nou president de l’AEH Vila-seca, la Pineda;  de la Responsable de Comerç, Manuela Moya; de la responsable de Turisme, Cristina Cid i dels membres de la junta de la nova associació: Juan Hervás del Restaurant El Patio; Jaume Solé, de Port Aventura; Xavier Subirats, de Mix Restaurant & Lounge Sushi Tapes; Ismael Requena, de Mombasa; La Tagliatela; Sergio i Rocío Morales, de La Taberna de Misti; Lorena Vázquez, de Bon dia Maria Restaurant; Indaleci Salas, de Gran Palas Hotel i Kelvin Brand, de Bar Restaurant Oh La La.

 

L’alcalde de la ciutat ha volgut obrir l’acte de presentació agraïnt la predisposició de Juan Hervás i a Francesc Pintado “una persona que treballa incansablement pel sector”.

 

Francesc Pintado, President de l’AEHT, ha volgut destacar que “avui és un dia molt especial perquè assistim al part d’aquesta associació que veiem néixer”. Però no ha volgut passar per alt “el moment tràgic que està vivint el sector”. Pintado, ha mostrat el seu agraïment al Sr. Pere Segura “per creure en la necessitat de disposar d’una associació que vehiculi i dinamitzi el sector”

 

El Sr. Juan Hervás té molt clars els objectius de l’associació i com aconseguir-los, per això ha parlat de tres eixos d’actuació: gestió, formació i gastronomia. Gestió: potenciant la comunicació directa amb l’administració per créixer amb les necessitats de l’entorn.  Formació: per promoure treballadors capacitats i empresaris d’èxit. “Ens agradaria que els joves que aposten per dedicar-se al nostre ofici, ho facin per vocació i no per necessitat. I això passa per convertir-los en empresaris formats”. I per últim, gastronomia: l’objectiu de Juan Hervás i el seu equip és organitzar tres jornades gastronòmiques i recuperar Tastum. “Sempre apostant per fer les jornades comptant amb productes i productors del territori”.

 

Durant la presentació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport a l’Alcalde de Vila-seca posant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província.

 

Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el continu nombre d’associacions locals i comarcals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació provincial: Hem renovat i creat associacions com l’AEH Salou, hem integrat a Priorat Enoturisme a l’AEHT i avui donem la benvinguda a Vila-seca. Les properes seran l’AEH Alt Camp i l’AEH Baix Gaià”. Créixer en associacions és créixer en territori, representar la diversitat de la nostra província i créixer també en associats”. Actualment l’AEHT compta amb 679 socis de totes les comarques de Tarragona.

L’alcalde de la ciutat ha volgut tancar la presentació amb una cita de Montesquieu: “Des del moment que els homes viuen en societat, perden el sentiment de feblesa”. Referint-se al fet que la constitució d’aquesta nova associació enfortirà als seus membres i en conseqüència, als seus negocis. Heu d’aprofitar la creació d’aquesta associació per veure una oportunitat”. Les societats basculen en projectes col·laboratius i els reptes no són senzills, però si els feu acompanyats, son més fàcils”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Més notícies