La Cambra de Comerç de Tortosa i l’AEHT signen un conveni de col·laboració de l’hostaleria i la restauració
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Els presidents Francesc Faiges i Francesc Pintado acorden establir sinergies per millorar la competitivitat del sector a les Terres de l’Ebre

Aquest mes d’agost s’ha formalitzat la col·laboració ja existent entre l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i la Cambra de Comerç de Tortosa. Dues institucions que comparteixen l’objectiu de representar, recolzar, formar i assessorar les empreses que en formen part.

L’Associació d’Hostaleria de Tarragona, amb 600 associats i 42 anys de trajectòria, és la primera associació de la província que aglutina els principals establiments del sector de l’hostaleria i la restauració al territori: des de bars de tota la vida fins als cinc restaurants estrella Michelin, des de cuines tradicionals amb productes autòctons fins a cuines provinent de terres llunyanes, des d’hotels ubicats a peu de platja fins a fondes situades a poblets íntims de muntanya. L’AEHT representa, assessora, gestiona i forma a tots els bars, restaurants i hotels que en formen part. 

Amb la signatura del conveni, ambdues institucions han acordat sumar esforços per continuar posant en valor el teixit empresarial del sector i treballar plegats en l’increment de la seva competitivitat. 

Durant la trobada el Sr. Francesc Pintado en nom de la junta de l’Associació ha agraït la predisposició del Sr Francesc Faiges per sumar sinergies regalant-li la  ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic, institucional i empresarial que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província, del president de la  Diputació de Tarragona o de l’alcalde de Salou. 

Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el creixent nombre d’associacions locals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació d’Hostaleria de Tarragona, com la renovació de l’AEH Cambrils o la constitució de l’AEH Salou i l’AEH Terres de l’Ebre.  I s’evidencia també en el creixent nombre de col·laboracions establertes amb entitats i institucions de la província com és el cas amb la Cambra de Comerç de Tortosa i ho ha estat mesos anteriors amb la Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona, la Cambra de Comerç de Tarragona i Reus, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils o la Diputació de Tarragona. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Més notícies