La Cambra de Comerç de Reus i l’AEHT signen un conveni de col·laboració de l’hostaleria i la restauració

Els presidents Jordi Just i Francesc Pintado acorden establir sinergies per millorar la competitivitat del sector a les 5 comarques de la demarcació de la Cambra de Reus

Aquest dilluns 22 de juliol, s’ha formalitzat la col·laboració ja existent entre l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i la Cambra de Comerç, Serveis, Indústria i Navegació de Reus. Dues institucions que comparteixen l’objectiu de representar, recolzar, formar i assessorar les empreses que en formen part.

La trobada ha tingut lloc a la Cambra de Comerç de Reus amb la presència Jordi Just, nou president de la Cambra; Francesc Pintado, president de l’AEHT; Marta Domènech, vicepresidenta i secretària de l’AEHT i membre del Comité Executiu de la Cambra de Reus. 

L’Associació d’Hostaleria de Tarragona, amb 600 associats i 42 anys de trajectòria, és la primera associació de la província que aglutina els principals establiments del sector de l’hostaleria i la restauració al territori: des de bars de tota la vida fins als cinc restaurants estrella Michelin, des de cuines tradicionals amb productes autòctons fins a cuines provinent de terres llunyanes, des d’hotels ubicats a peu de platja fins a fondes situades a poblets íntims de muntanya. L’AEHT representa, assessora, gestiona i forma a tots els bars, restaurants i hotels que en formen part. 

Amb la signatura del conveni, ambdues institucions han acordat sumar esforços per continuar posant en valor el teixit empresarial del sector i treballar plegats en l’increment de la seva competitivitat. Una col·laboració que s’estendrà a les 5 comarques de la demarcació territorial de la Cambra de Reus: el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. 

Durant la trobada el Sr. Francesc Pintado en nom de la junta de l’Associació ha agraït la predisposició del Sr Jordi Just per sumar sinergies regalant-li la  ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic, institucional i empresarial que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província, del president de la  Diputació de Tarragona o de l’alcalde de Salou. 

Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el creixent nombre d’associacions locals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació d’Hostaleria de Tarragona, com la renovació de l’AEH Cambrils o la constitució de l’AEH Salou i l’AEH Tarragona Ciutat.  I s’evidencia també en el creixent nombre de col·laboracions establertes amb entitats i institucions de la província com és el cas d’ahir amb la Cambra de Comerç de Reus i ho ha estat mesos anteriors amb la Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona, la Cambra de Comerç de Tarragona, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils o la Diputació de Tarragona. 

Més notícies