L’AEH Vila-Seca-La Pineda estrena les jornades De Mar a Muntanya

Són les primeres que organitza l’entitat després de la seva constitució amb 11 establiments participants i es celebraran del 27 de maig al 13 de juny

Els menús de les jornades es poden consultar a la pàgina https://aeht.es/jornades-gastronomiques/de-mar-a-muntanya-2021/

Aquest matí s’han presentat les Jornades “De mar a muntanya, degustació gastronòmica Vila-seca – La Pineda”,  al Pinar de Perruquet a la Pineda.

Les Jornades estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca –  La Pineda i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, el Patronat Municipal de Turisme i amb el patrocini de San Miguel. 

L’alcalde de Vila-seca, el Sr. Pere Segura, ha obert la presentació recordant que “fa un any presentàvem l’associació en un moment molt complex i ha desembocat en el dia d’avui: el de les seves primeres jornades. Com a alcalde m’omple de satisfacció l’ambició de l’AEH Vila-seca – La Pineda perquè si vols que els projectes arribin lluny, els has de fer acompanyat”.

Juan Hervás, president de l’AEH Vila-seca – La Pineda, ha destacat que “després de molts mesos d’inactivitat, comencem a agafar ritme i seguim apostant per promoure el sector amb esdeveniments gastronòmics com aquest”.

Amb el títol De Mar a Muntanya, les jornades volen posar de relleu la unió entre Vila-seca i la Pineda, entre la costa i l’interior, entre el mar i la muntanya. Més enllà del producte, “per l’AEH Vila-seca – La Pineda és molt important que creixem junts; volem unir-les empresarialment i gastronòmicament”, ha destacat Hervás.

En aquest mateixa línia, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca posa a disposició dels comensals l’ús gratuït de l’autobús que uneix Vila-seca i la Pineda.  Totes aquelles persones que l’utilitzin per a desplaçar-se als restaurants de costa o d’interior, només han d’escanejar el codi QR que trobaran a tots els elements gràfics de les jornades o mostrar l’icona de la landing page https://aeht.es/jornades-gastronomiques/de-mar-a-muntanya-2021/ al conductor o conductora. Es tracta d’un servei gratuït tant per les persones que viuen a la població com per les que es desplacen des d’altres municipis.

Les jornades compten amb 11 restaurants participants, començaran el proper 27 de maig i s’allargaran fins al 13 de juny. Durant aquests dies, els restaurants participaran oferint degustacions gastronòmiques a un preu que oscil·la entre els 18 i els 35€ i inclouen una Cerveza Alhambra Reserva 1925.

Els restaurants participants són:

 • BAR RESTAURANT OH LA LA
 • LA TAGLIATELLA
 • MIX RESTAURANT & LOUNGE SUSHI TAPES
 • LA TABERNA DE MISTI
 • EL PATIO & GRILL
 • MOMBASA RESTAURANTE
 • CAROLINA BEACH
 • RAMPERS “Cocina Freestyle”
 • CASA ANGELA
 • CAN TABARES TAPERIA RESTAURANT
 • SNACK BAR EDEL MAR

Per la seva banda, la senyora Cristina Cid, regidora de Turisme i Innovació, ha volgut destacar que “sempre donarem un cop de mà als hostalers i seguirem apostant per reactivar un dels motors econòmics més importants del nostre territori”.

 

 

Més notícies

Declaracions Yzuel

L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL   En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat

Llegir més »

Sopar Anual

Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que

Llegir més »