L’AEH Vila-Seca-La Pineda estrena les jornades De Mar a Muntanya

Són les primeres que organitza l’entitat després de la seva constitució amb 11 establiments participants i es celebraran del 27 de maig al 13 de juny

Els menús de les jornades es poden consultar a la pàgina https://aeht.es/jornades-gastronomiques/de-mar-a-muntanya-2021/

Aquest matí s’han presentat les Jornades “De mar a muntanya, degustació gastronòmica Vila-seca – La Pineda”,  al Pinar de Perruquet a la Pineda.

Les Jornades estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca –  La Pineda i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, el Patronat Municipal de Turisme i amb el patrocini de San Miguel. 

L’alcalde de Vila-seca, el Sr. Pere Segura, ha obert la presentació recordant que “fa un any presentàvem l’associació en un moment molt complex i ha desembocat en el dia d’avui: el de les seves primeres jornades. Com a alcalde m’omple de satisfacció l’ambició de l’AEH Vila-seca – La Pineda perquè si vols que els projectes arribin lluny, els has de fer acompanyat”.

Juan Hervás, president de l’AEH Vila-seca – La Pineda, ha destacat que “després de molts mesos d’inactivitat, comencem a agafar ritme i seguim apostant per promoure el sector amb esdeveniments gastronòmics com aquest”.

Amb el títol De Mar a Muntanya, les jornades volen posar de relleu la unió entre Vila-seca i la Pineda, entre la costa i l’interior, entre el mar i la muntanya. Més enllà del producte, “per l’AEH Vila-seca – La Pineda és molt important que creixem junts; volem unir-les empresarialment i gastronòmicament”, ha destacat Hervás.

En aquest mateixa línia, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca posa a disposició dels comensals l’ús gratuït de l’autobús que uneix Vila-seca i la Pineda.  Totes aquelles persones que l’utilitzin per a desplaçar-se als restaurants de costa o d’interior, només han d’escanejar el codi QR que trobaran a tots els elements gràfics de les jornades o mostrar l’icona de la landing page https://aeht.es/jornades-gastronomiques/de-mar-a-muntanya-2021/ al conductor o conductora. Es tracta d’un servei gratuït tant per les persones que viuen a la població com per les que es desplacen des d’altres municipis.

Les jornades compten amb 11 restaurants participants, començaran el proper 27 de maig i s’allargaran fins al 13 de juny. Durant aquests dies, els restaurants participaran oferint degustacions gastronòmiques a un preu que oscil·la entre els 18 i els 35€ i inclouen una Cerveza Alhambra Reserva 1925.

Els restaurants participants són:

 • BAR RESTAURANT OH LA LA
 • LA TAGLIATELLA
 • MIX RESTAURANT & LOUNGE SUSHI TAPES
 • LA TABERNA DE MISTI
 • EL PATIO & GRILL
 • MOMBASA RESTAURANTE
 • CAROLINA BEACH
 • RAMPERS “Cocina Freestyle”
 • CASA ANGELA
 • CAN TABARES TAPERIA RESTAURANT
 • SNACK BAR EDEL MAR

Per la seva banda, la senyora Cristina Cid, regidora de Turisme i Innovació, ha volgut destacar que “sempre donarem un cop de mà als hostalers i seguirem apostant per reactivar un dels motors econòmics més importants del nostre territori”.

 

 

Més notícies