Jornades d’hotels AEH

Des de l’AEH estem organitzant una trobada amb tots els hotels associats de la província de Tarragona per tal d’explicar-vos els serveis que oferim des de la nostra organització i per oferir-vos un espai exclusiu de networking amb els vostres companys de professió al territori. Una oportunitat per estalviar costos i generar sinergies. 

La jornada serà el proper dia 30 de Maig a l’ Hotel AC de Tarragona a les 09.30 del mati

Hi intervindran el Sr Francesc Pintado com a President de l’AEHT, el Sr Magi Mallorquí com a Vicepresident d’Hotels de la Junta i la Sra Marta Farrero com a Directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació.

A les 11h hi haurà una pausa cafè, durant la qual podreu conversar amb els hotels associats presents a la jornada.

Posteriorment, podreu conèixer a diverses empreses col·laboradores de l’AEH que us explicaran quins productes, serveis, descomptes exclusius i avantatges us ofereixen per tal d’estalviar costos en els vostres negocis.

Creiem que aquesta trobada és un bona ocasió per conèixer i conversar amb els hotelers de la província i per disposar d’un contacte de primera mà amb les empreses col·laboradores de l’associació.

Agrairem que confirmeu la vostra a [email protected]

Més notícies

Declaracions Yzuel

L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL   En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat

Llegir més »

Sopar Anual

Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que

Llegir més »