700 restaurants i hotels tornen a formar part de la 4a edició de la Guia Gourmet de l’AEHT

Es repartiran 20.000 unitats de la guia a tota la província i també es podrà consultar i fer cerques a la versió digital. 

La Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre 2022, promoguda per la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, ha publicat aquesta setmana la seva 4a edició. 

La Guia Gourmet es conceb com una eina de promoció del sector hostaler i del destí Costa Daurada i Terres de l’Ebre; i inclou prop de 700 establiments entre bars, restaurants, hotels, cases rurals, pensions, cafeteries i gelateries. Les 20.000 unitats ja s’han començat a distribuir a patronats de turisme de tota la província, a les fires, als hotels, als restaurants, clubs esportius i entitats de tot tipus que frecuenta el lector potencial de la guia, i en definitiva, el potencial consumidor dels negocis que promociona. 

A banda de la guia en paper; aquest juliol estarà disponible la versió online actualitzada a  la web www.aeht.es i a la de Costa Daurada amb filtres de cerca per comarca, població o tipus de restaurant. S’hi podran trobar establiments tradicionals, amb Estrella Michelin, de tota la vida, amb sabors exòtics, innovadors… Així com hotels urbans, hostals, cases rurals… En aquest sentit, la Guia aglutina i promociona la diversitat d’establiments de l’AEHT per potenciar el territori on s’ubiquen, els seus productes insígnia i la dinamització econòmica del destí.

Consulta la guia en PDF en aquest enllaç

Més notícies