700 restaurants i hotels formen part de la 3a edició de la Guia Gourmet 2021

Es repartiran 20.000 unitats de la guia a tota la província i també es podrà consultar i fer cerques a la versió digital.ants i hotels formen part de la 3a edició de la Guia Gourmet 2021

El Parc Samà de Cambrils ha acollit avui la presentació de La Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre 2021, promoguda per la Federació d’Hostaleria de la Província de Tarragona amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i del Patronat de Turisme de Cambrils. 

L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de la Sra. Marta Borràs, Regidora de Turisme de Cambrils; La Sra. Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; El Sr. Francesc Pintado, gerent de l’AEHT; el Sr. Xavier Martí, president de l’AEH Cambrils i el Sr. Magí Mallorquí, president de l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona.

La 3a edició de la Guia Gourmet es conceb com una eina de promoció del sector hostaler i del destí; i inclou a més 700 establiments entre bars, restaurants, hotels, cases rurals, pensions, cafeteries i gelateries. Es distribuiran les 20.000 unitats a patronats de turisme de tota la província, a les fires, als hotels, als restaurants, clubs esportius i entitats de tot tipus que frequenti el lector potencial de la guia, i en definitiva, el potencial consumidor dels negocis que promociona. 

A banda de la guia en paper, també s’ha actualitzat la guia online, amb filtres de cerca per comarca, població o tipus de restaurant que es pot consultar ja a la web de l’aeht i a la de Costa Daurada

La Sra Marta Borràs, ha obert l’acte remarcant l’espai idílic on s’ha desenvolupat la presentació i remarcant “el plaer de tornar a presentar aquesta guia que ens heu portat fins a Cambrils

Francesc Pintado també ha fet referència al perquè de presentar-la a Cambrils: “És molt especial poder fer aquesta presentació a Cambrils, cor gastronòmic de la província de Tarragona, amb forta representació de l’AEHT perquè tenim a l’Angel Pérez, com a vicepresident provincial de restauració i representant a la FIRHT; i al Xavi Martí,  president de l’AEH Cambrils; i presentarem dos nous membres de la població les properes setmanes.

La publicació recull restaurants, però també hotels, en concret més de 130, responent així a l’objectiu que la Federació es va marcar amb la constitució de l’AHPT, el braç hoteler de l’AEHT, el qual és el d’enfortir i representar els allotjaments turístics que integra l’AEHT a tota la província: “A la nostra associació hotelera hi ha hotels de 150 habitacions, pensions, hostals familars, hotels urbans, de sol i platja i d’interior. Volem donar veus a tots ells amb eines com aquesta Guia que avui presentem”; ha destacat Magí Mallorquí, president de l’AHPT.

Per la seva banda, Xavier Martí, president de l’AEH Cambrils, ha parlat de la branca de restauració de la Guia, destacant la diversitat que comentava el Magí i que també es reflecteix en els restaurants: “tradicionals, amb Estrella Michelin, de tota la vida, amb sabors exòtics, innovadors… La Guia conté establiments de tot tipus i de tots els racons de costa i d’interior; fet que  potencia el territori on s’ubiquen i els seus productes autòctons”

Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha volgut comunicar que “la guia és una oportunitat per posar en valor les nostres destinacions, i més en aquest moment en que és necessari sumar esforços i recursos públic-privats. I ha afegit que “continuem patint els efectes de la pandemia i calia més que mai estar al costat del sector. Com a Diputació volem expressar el nostre reconeixement per l’esforç i us animo a treballar plegats per sortir-nos-en. El camí serà bo, perquè tenim un bon producte i una bona hostaleria”.

La presentació ha prosseguit amb l’entrega de la mítica “jaquetilla de cuina” de l’AEHT a la Sra Marta Borràs i ha acabat amb una segona entrega de la jaqueta a la Sra. Amèlia Rico, directora del Patronat de Turisme de Cambrils, qui ha rebut per sorpresa aquest present que la junta de l’AEHT li ha volgut fer com a reconeixement de la seva trajectòria per aconseguir que Cambrils segueixi sent un referent de la cuina de qualitat, reconeguda internacionalment.

 

Consulta la versió digital de la Guia Gourmet 2021 a https://aeht.es/restaurants-guia-gourmet-2/ o descarrega-te-la en PDF a https://www.dropbox.com/s/kkio1anubj3m40b/GOURMET_2021.pdf?dl=0

Més notícies