Guia Gourmet AEHT 2019

DISPONIBLE LA GUIA GOURMET AEHT 2019

La primera guia de restaurants de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, impulsada per l’Associació d’Hostaleria de Tarragona, ja es troba distribuida arreu del territori. Es tracta de la única guia de restaurants de la Província de Tarragona que recull informació de més de 400 establiments del sector i del territori.

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona ha presentat avui dimecres 24 de juliol a la Cambra de Comerç de Tortosa, la única guia de restaurants de la Província de Tarragona que recull informació de més de 400 establiments del sector i del territori.

La presentació ha comptat amb la presència del Sr. Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona; del Sr Xavier Braña, vicepresident de l’AEHT i responsable de comunicació; i del Sr. Héctor Roda, membre de la junta de l’AEH Terres de l’Ebre.

La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Des de fa 42 anys l’AEHT ha fet i segueix fent costat al sector de la restauració a la província de Tarragona, però trobàvem a faltar una guia com aquesta que recopilés i donés visibilitat a les diverses opcions gastronòmiques de la província; comenta Pintado. 

La Guia Gourmet es conceb des de l’Associació d’Hostaleria com un recull exhaustiu, necessari i divers de més de 400 establiments de la província de Tarragona: des de bars de tota la vida fins als cinc restaurants estrella Michelin, des de cuines tradicionals amb productes autòctons fins a cuines provinent de terres llunyanes, des d’establiments ubicats a peu de platja fins a restaurants situats a poblets íntims de muntanya, des de cartes infinites per allargar la sobretaula fins a platets ràpids per degustar a peu dret. 

Aquesta és una guia que representa la diversitat del territori a través de la seva gastronomia perquè les especialitats que ofereixen els seus restaurants són infinites. I neix amb l’objectiu d’oferir una recurs gratuït a agents turístics, ciutadans del territori i viatgers que faciliti la descoberta de bars i restaurants de la província i que informi i aconselli sobre les diverses opcions disponibles.

Hem de treballar perquè es reconegui el nostre territori no només per les platges, el clima i els establiments sinó que el client vingui pels seus restaurants, explica Pintado.

El president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, ha defensat també la representació i presència de l’associació arreu del territori i per aquest motiu avui la guia s’ha presentat oficialment a les Terres de l’Ebre.

Durant la presentació de la guia, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport de Francesc Faiges, president de la Cambra de Comerç de  Tortosa regalant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província, del president de la Diputació i de l’alcalde de Tarragona.


Els més de 9000 exemplars de la guia ja es troben distribuïts als establiments que recull la guia i a espais gastronòmics i turístics de la província com restaurants, hotels i oficines de turisme.

Descarregueu-vos aquí la Guia Gourmet AEHT 2019

Més notícies