Freixenet aposta per recolzar l’hostaleria de la província de Tarragona
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Freixenet, líder mundial del sector vitivinícola, ha signat aquest matí un conveni anual de patrocini amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona

El Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT i El Sr. Josep Simó Llop i Canals, director comercial d’On Trade de Catalunya i Llevant de Grupo Freixenet, s’han reunit aquest matí a la seu de l’Associació a Tarragona, per fer efectiva la signatura del conveni de col·laboració.

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona creix dia rere dia, en nombre de socis i  associacions territorials, però també en nombre de partners que donen suport a l’entitat i que ofereixen avantatges als més de 700 associats.

L’AEHT ja compta amb més de 70 empreses al seu costat i la marca vitivinícola ha estat la darrera que ha demostrat el seu suport al sector i al territori a través de la signatura d’un conveni de patrocini.

Des de sempre, Freixenet ha demostrat el seu recolzament a l’hostaleria i és un dels proveïdors habituals del sector. En aquesta ocasió, la firma de Sant Sadurní d’Anoia ha apostat, de nou, per aquest sector a través de la signatura d’un conveni anual, en un moment especialment significatiu, ja que l’hostaleria  es troba en una situació molt delicada després de la crisi del Covid-19. 

El suport ofert a l’Associació d’Hostaleria de Tarragona a través del conveni signat, possibilitarà que l’AEHT segueixi dinamitzant i recolzant els bars, hotels i restaurants a través de diverses actuacions de suport i promoció dels associats que, ara més que mai, necessiten rebre per contrarestar els efectes de la pandèmia. Per la seva part, Freixenet serà present en diverses jornades i actes que l’AEHT organitzarà arreu del territori. 

Així mateix, Freixenet manté el seu ferm recolzament al sector de l’hosteleria en un moment tan crític com l’actual i segueix buscant nous marcs de col·laboració i suport, en paral·lel al conveni amb l’AEHT.

Sobre Freixenet S.A.:

Freixenet és una empresa familiar fundada el 1914 (amb arrels que daten de 1861) i té la seva seu a la regió del cava de Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona, ​​Espanya. És el major exportador de vi escumós d’Espanya, així com el major productor mundial de cava.

Els productes més emblemàtics de Freixenet, Cordon Negro i Carta Nevada, són els vaixells insígnia d’una gamma de vins escumosos que es venen en més de 100 països. Té filials a tot el món i cellers en les millors zones vitícoles, com els Estats Units, Mèxic i França.

Freixenet manté els més alts estàndards de qualitat i ecoinnovació, i s’esforça contínuament per evolucionar de forma sostenible i innovar llançant nous productes com Freixenet ICE i Freixenet Prosecco, que obren la porta a nous consumidors. Al cor de Freixenet hi ha la filosofia i la missió de la companyia d’ajudar el món a celebrar els petits i grans moments de la vida.

Per obtenir més informació, visiteu: www.freixenet.es

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Més notícies