L’AEHT s’incorpora a la FIHRT amb Francesc Pintado com a nou membre de la junta directiva

La Federació aglutina a 45 associacions que representen a més de 6000 empresaris del sector de la restauració, l’hostaleria i el turisme de tot Catalunya.

La incorporació de l’AEHT a la FIHRT i del seu president a la junta directiva, permetrà a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona ampliar la veu dels seus 700 associats, sumar esforços per representar els interessos del sector i treballar conjuntament per millorar la seva situació.

El president de l’AEHT, Francesc Pintado; la vicepresidenta de comunciació de l’AEHT, Marta Domènech i el gerent de la FIHRT, Daniel Brasé; es van reunir ahir dilluns 21 de febrer per fer efectiva la incorporació de l’AEHT a la FIHRT; l’entitat amb més associats de Catalunya. 

Aquesta incorporació és fruit de la necessitat de cohesió i unitat del sector hostaler per afrontar les conseqüències que la pandèmia ha tingut sobre ells, i que s’ha fet més evident els darrers mesos. Formar part de la FIHRT neix de  la voluntat de defensar amb encara més força els  interessos dels hotels, bars i restaurants associats davant les administracions públiques, de fer xarxa amb la resta d’associacions de tot el territori i de compartir recursos d’interès per totes les associacions que aglutina. 

“Era necessari formar part d’una entitat que aglutina a la majoria d’associacions del sector d’arreu de Catalunya. Entrar a formar part de la FIHRT i de la seva junta directiva ens dona encara més força i recolzament per seguir lluitant per defensar els interessos i necessitats dels nostres socis en un dels moments més durs que han viscut els darrers anys els restaurants, bars i hotels de tot el país” 

– Francesc Pintado –

L’AEHT

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona és la única associació que des de fa 43 anys, aglutina a més de 700 hotels, bars i restaurants de tota la província de Tarragona. Compta amb 20 professionals punters formant part de la junta, amb 75 empreses oferint suport i avantatges al socis, amb 10 associacions territorials representant tot el territori i amb 6 associacions sectorials defensant les peculiaritats del sector, entre les que en destaca la recentment creada Associació Hotelera de la Província de Tarragona.

És una associació diversa i que aposta clarament pel territori. En formen part establiments de tot tipus i també són AEHT tots els restaurants amb Estrelles Michelin i Sols Repsol del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, els quals conformen el Consell d’Expert d’aquesta entitat referent del sector hostaler. Els darrers anys, amb la nova junta constituïda l’any 2018 i presidida per Francesc Pintado, l’AEHT s’ha convertit en un referent i en portaveu dels bars, hotels i restaurants de tota la província de Tarragona. 

L’AEHT representa, defensa, forma, assessora, promociona i està al costat dels seus socis, ara més que mai, per mantenir un teixit econòmic imprescindible al nostre país i per reconstruir un destí gastronòmic i turístic de primera qualitat. 

LA FIHRT

La Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) es trobava formada abans de la declaració de l’Estat d’Alarma per 22 associacions i gremis. Avui en formen part 45 associacions de diferents Vegueries de Catalunya. La Federació ostenta la representació col·lectiva dels gremis i associacions professionals i d’empresaris que en formen part.

La FIHRT representa actualment més de 6.000 empresaris, autònoms, pimes i micropimes de Catalunya; esdevenint l’entitat amb més associats de Catalunya (la segona és el Gremi de Restauració de Barcelona, amb 3000 socis). Concretament, formen part de la FIHRT 436 establiments turístics.

L’objecte de la FIHRT és la coordinació de l’acció de totes i cadascuna de les associacions que hi formen part, ostentant la seva representació en la gestió i defensa dels seus interessos comuns.

Més notícies