Re-inventant l’esmorzar en el bufet d’Hotel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El curs està impartit per Jose Moré, Xef trainer & Coach Professional. Expert en Bufets de Hotel; Gastronomia, Tendències i Imatge, Coach professional / Pioner en la Aplicació del Coaching en Cuines Professionals, Expert en Tapes & Pinxos de Barra, Màster en Tècniques de Cuina al Buit i Consultor Negocis de Restauració.

El cost és de 270 i en el cas que es disposi de crèdit a la seguretat social el preu es de 140 €

Es durà a terme el 25 i 26 d ‘abril en horari de matí.

Els objectius tracten diferents àmbits i resolen problemàtiques de l’actualitat com: millorar la oferta gastronòmica en el servei d’esmorzar en el bufet de Hotel a dia d’avui, aconseguir una presentació a la oferta gastronòmica seductora i apetitosa, conèixer les necessitats del nou equip de cuina i sala en els bufets del Hotel del Segle XXI, actualitzar les tendències en el servei d’esmorzar en el bufet del Hotel, entendre la cuina dinàmica en el servei de esmorzar del bufet i per últim, entendre què és el Bufet de Hotel emocional.

Inscripcions. Podeu comunicar-nos el vostre interès per realitzar la formació al  977 239 600 (Judith) o al correu formacio@aeht.es

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Més notícies