Francesc Pintado moderador de la pròxima conferència de Club Tarragona ESADE Alumni

[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

La pròxima conferència de Club Tarragona EDADE AlumniImpacto del sector turístico sobre la economía mundial, española y catalana y en la Costa Dorada en 2018 y perspectivas para 2019″ estarà moderada per Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria d’Empresaris de Tarragona.

La conferència tindrà lloc el 28 de març de 19h a 21h FlasBar. Montsó, 3. 43840 Salou

A la conferència es farà un breu repàs dels principals indicadors del sector turístic veient el seu impacte sobre l’economia mundial, espanyola i catalana, per a acabar analitzant la seva incidència en la marca turística Costa Daurada.

També és veurà quins han estat els principals factors estructurals i temporals de creixement econòmic a Espanya en els últims anys i com aquests han reduït el seu impacte sobre el creixement del PIB.

Així com la competitivitat del sector turístic espanyol i quina és la seva aportació tant en despesa induïda pel turista en els sectors no turístics i el seu impacte sobre la generació d’ocupació. I es destacarà el canvi de paradigma, de volum a rendibilitat, i es realitzarà un breu balanç del turisme a Catalunya el 2018 i de l’evolució de l’arribada de turistes respecte a la despesa que generen.

Més informació[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Més notícies