Es busquen restaurants interessats en acollir alumnes en pràctiques aquest juliol

La Fundació Privada Onada, amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona i dins del programa Incorpora de la Caixa, va iniciar al dia 15 de maig una formació d’Auxiliar de Restaurant i Bar.

Aquesta formació està dirigida a 18 persones amb risc d’exclusió social (immigrants, joves, majors de 45 anys, etc.) amb l’objectiu de donar l’impuls per introduir-se en el món de la restauració i, d’aquesta manera millorar la seva situació i el seu benestar.

El curs consta principalment de tres blocs: La formació de competències tècniques a càrrec del professional Albert Bagés, competències transversals, a càrrec de formadors de la Fundació Onada,  i les pràctiques no laborals.

Les pràctiques consten de 85 hores que es realitzaran des de l’ 1 al 23 de juliol, concretament 5 hores diàries en un horari que no sigui nocturn ni diumenges ni festius. Aquestes tenen especial importància, ja que els permetrà  posar en pràctica tot el que han treballat a l’aula, familiaritzar-se amb el sector i adquirir experiència.

Les persones que realitzen aquesta formació resideixen a Tarragona i als voltants, per aquest motiu busquem bars, restaurants, hotels… d’aquesta zona que estiguin interessats en tenir alumnes de pràctiques no laborals, durant les dates indicades.

Les empreses interessades podeu posar-vos en contacte amb Jaume Aguadé (de l’AEHT)  i/o amb Gemma Marsal (de la Fundació Onada) a través del correu electrònic gemma.marsal@fundacioonada.org o bé, a través del telèfon 655.65.11.74

Més notícies