Es busquen restaurants interessats en acollir alumnes en pràctiques aquest juliol

La Fundació Privada Onada, amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona i dins del programa Incorpora de la Caixa, va iniciar al dia 15 de maig una formació d’Auxiliar de Restaurant i Bar.

Aquesta formació està dirigida a 18 persones amb risc d’exclusió social (immigrants, joves, majors de 45 anys, etc.) amb l’objectiu de donar l’impuls per introduir-se en el món de la restauració i, d’aquesta manera millorar la seva situació i el seu benestar.

El curs consta principalment de tres blocs: La formació de competències tècniques a càrrec del professional Albert Bagés, competències transversals, a càrrec de formadors de la Fundació Onada,  i les pràctiques no laborals.

Les pràctiques consten de 85 hores que es realitzaran des de l’ 1 al 23 de juliol, concretament 5 hores diàries en un horari que no sigui nocturn ni diumenges ni festius. Aquestes tenen especial importància, ja que els permetrà  posar en pràctica tot el que han treballat a l’aula, familiaritzar-se amb el sector i adquirir experiència.

Les persones que realitzen aquesta formació resideixen a Tarragona i als voltants, per aquest motiu busquem bars, restaurants, hotels… d’aquesta zona que estiguin interessats en tenir alumnes de pràctiques no laborals, durant les dates indicades.

Les empreses interessades podeu posar-vos en contacte amb Jaume Aguadé (de l’AEHT)  i/o amb Gemma Marsal (de la Fundació Onada) a través del correu electrònic [email protected] o bé, a través del telèfon 655.65.11.74

Més notícies

Declaracions Yzuel

L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL   En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat

Llegir més »

Sopar Anual

Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que

Llegir més »