Entrevista a Pep Trullols, del Restaurant Hostal Colomí

“A Santa Coloma de Queralt hi ha un dels nostres restaurants imprescindibles amb les germanes Camps i en Pep al capdavant. Amb 70 anys de trajectòria, aquest establiment s’ha convertit en un dels millors restaurants de les comarques tarragonines d’interior, com bé ho certifica la medalla President Macià, la distinció Big Gourmand o les taules plenes del restaurant cada dia de la setmana. No hi ha millor reconeixement que un menjador a vessar de persones gaudint de la gastronomia. Un honor que formeu part de l’AEHT” 

Quants anys de vida té l’Hostal Colomí?

Vam començar l’any 1948 i seguim dia rera dia al peu del canó 🙂

Tradició o modernitat?

Som fidels a la cuina catalana tradicional. És el nostre segell. Però incorporem tocs d’autor a la nostra carta, reelaborant receptes de tota la vida.

Quins plats destaqueu de la vostra cuina?

Les faves a la catalana i l’escudella són dos dels nostres plats estrella. Però també us recomanem l’entremès, elaborat amb embotits de Santa Coloma i les carns a la brasa que es couen al mateix menjador.

Què us defineix i fa que El Colomí estigui ple cada dia?

La proximitat, la senzillesa, el producte de qualitat, l’honestedat. Ens agrada la nostra feina i és fàcil transmetre aquesta passió al client.

Que és el que manté l’essència del vostre restaurant?

El producte de la terra i de temporada, i l’aposta per la qualitat en tot el que fem.

Fa poc heu obtingut la medalla President Macià, però teniu altres reconeixements que avalen la vostra feina, oi?

Sí; tenim la distinció Big Gourmand de la Guia Michelin. Vam ser els primers de la província a aconseguir-la i avui dia encara la mantenim. Però un dels millors reconeixements, és la resposta de la nostra clientela.

Pep Trullols, cap de cuina de l’Hostal Colomí

Segueix-los a Instagram

Més notícies