Entrevista a Josep Ferré, de Ferré Constructora

Com va començar l’empresa? Ens expliques breument l’història i la trajectòria des que va néixer?

FERRÉ CONSTRUCTORA és l’empresa capçalera de Ferré Grup, empresa familiar amb més de 160 anys d’experiència en el sector de la construcció i en altres sectors empresarials.

Té la seva seu social a Vila-seca, tarragona, donant pas a una àmplia xarxa empresarial que avui dont l’abast a diferents empreses dels àmbits de la construcció, la promoció, els serveis immobiliaris, el lloguer, etc.

Al llarg d’aquests anys, FERRÉ CONSTRUCTORA ha desenvolupat més de 1.000 projectes d’iniciativa pública i privada, tots aquests avalats per la qualitat i el saber fer d’un equip humà propi format només per professionals del sector.

La reeixida trajectòria de FERRÉ CONSTRUCTORA ve del Grup al qual pertany, i és conseqüència de la millora constant de la qualitat en tots i cadascun dels productes i ser- veis que ofereix i que constitueixen la seva tasca diària de satisfacció de les expectatives i necessitats dels seus clients.

Quins serveis oferiu al sector de l’hostaleria i la restauració?

  • Implantació de nous establiments.
  • Reforma i actualización d’establiments existents.
  • Manteniment correctiu i predictiu.
  • Assesorament técnic.
  • Projectes Claus en Mà
  • Quin valor afegit fa que us diferencieu de la competència?

FERRÉ CONSTRUCTORA, a través de Ferré Grup, té com a objectiu primordial assegurar la qualitat i promoure la millora contínua de les seves activitats, serveis i processos per a satisfer així les expectatives dels seus clients.

L’enfocament que s’atorga a aquesta àrea és el de manteniment i constant creixement de la confiança que els nostres clients dipositen en la companyia, tenint sempre present la  necessitat de superar les seves expectatives en el que la qualitat es refereix, amb preus econòmics i competitius, terminis d’obra ajustats i projectes Claus en Mà.

Què és el millor de la teva feina? I el més difícil?

El millor és l’execució de projectes i obres amb un clar enfocament cap a la societat i el compromís de mantenir una estreta relació amb l’entorn, un compromís de responsabilitat amb el progrés i el desenvolupament econòmic i social que es manifesta en l’execució de projectes que afavoreixen aquests aspectes. El més difícil és treballar en un sector on hi ha molt intrusime d’empreses poc qualificades.

Quin o quins avantatges tenen els nostres socis en els serveis que oferiu?

Disposar dels serveis d’una empresa avalada per més de 160 anys d’experiència, juntament amb els nostres valors i el tracte personalitzat de cadascú dels nostres clients, així com preus econòmics i terminis d’obra ajustats.

Què més ens voleu explicar? 😉 Us donem espai!

FERRÉ CONSTRUCTORA està compromesa amb el seu entorn. Entén que, donada la seva activitat empresarial, ha d’establir un fort compromís amb la sostenibilitat en general i amb el medi ambient en particular, responsabilitat aquesta que integra dins de la seva estratègia empresarial per a crear valor a llarg termini per als grups d’interès de la companyia.


Descobreix més sobre Ferré Constructora a la seva web

Més notícies