Els nous Sols Repsol Ferran Cerro Restaurant i El Celler de l’Arbocet ja formen part del Consell d’Expert de l’AEHT

El Consell aglutina a tots els xefs de la província guardonats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol

Captured in Tarragona on 06 Oct, 2020 by David Oliete.

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la complicitat de Repsol, ha presentat avui dimarts 6 d’octubre, al Jardí de l’Hotel Imperial Tarraco, l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels dos nous restaurants de la província de Tarragona guardonats amb la distinció Sol Repsol.

Josep Bertran, responsable de comunicació i Relacions externes de Repsol  i Francesc Pintado, han fet entrega de la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a Ferran Cerro de Ferran Cerro Restaurant i a Montserrat Montalvo d’El Celler de l’Arbocet, com a mostra de benvinguda a un consell que actualment està format per personalitats destacades del sector de la gastronomia i la restauració a la Província de Tarragona; concretament per totes les seves Estrelles Michelin i Sols Repsol: : Restaurant Miramar, Can Bosch, El Rincón de Diego, Les Moles, Villa Retiro i l’Antic Molí; i també pel director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. 

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 670 socis que en formen part.

Així doncs, l’AEHT amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb l’incorporació de dos restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província. 

Ferran Cerro i Montserrat Montalba han agraït a Repsol i l’AEHT la confiança depositada en el seu establiment i el reconeixement que atorguen a la seva feina. 

Els Sols Repsol són les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. Símbol d’excel·lència culinària i mostra del vincle i del recolzament de Repsol a la gastronomia d’Espanya i Portugal, i avui també a l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona

Captured in Tarragona on 06 Oct, 2020 by David Oliete.
Més notícies

Declaracions Yzuel

L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL   En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat

Llegir més »

Sopar Anual

Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que

Llegir més »