Aporta més satisfacció als teus clients col·laborant amb la URV

La demanda dels clients que venen de turisme a la província de Tarragona ha evolucionat en els últims anys. Les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries s’han posat a l’ordre del dia, a part d’això, una part dels clients busca una oferta més saludable en els establiments de restauració.

Amb tots aquests requisits, des de la Universitat Rovira i Virgili, s’està duent a terme un projecte, anomenat PECT Turístic en família, liderat per la Diputació de Tarragona, que té per objectiu incrementar i millorar el turisme familiar a la província de Tarragona.

Dins del PECT Turístic en Família, l’Operació anomenada Àpats saludables, té per objectiu clau donar suport als professionals de la cuina i la restauració per tal de promoure dietes saludables dirigides a tots els membres de la família, a partir de l’oferta dels diversos tipus de serveis de restauració i una relació qualitat-cost ajustada, com una forma de gaudir millor del temps d’oci i de les vacances.

És per aquest motiu que la URV busca restaurants que vulguin col·laborar amb la universitat de Tarragona per assolir l’objectiu de satisfer més als clients de la restauració. Col·laborar donarà dret als establiments a obtenir gratuïtament un anàlisi de l’oferta gastronòmica del seu restaurant per saber si s’adapta els estàndards actuals. A més, els restaurants que hi col·laborin, podran rebre una formació gratuïta sobre com millorar la oferta del seu restaurant i com millorar la gestió dels al·lèrgens en el seu establiment.

A més a més, aquest projecte té per objectiu crear una aplicació, per tal d’ajudar els clients a escollir l’oferta de restaurants que més s’adapti a les seves necessitats, i a la vegada ajudar als restauradors a mostrar la seva oferta a més de millorar-la a partir d’un analitzador de plats de la carta. Els restaurants que col·laborin amb el projecte podran gaudir de l’accés a aquesta aplicació.


Tots aquells establiments que vulguin col·laborar-hi s’han de posar en contacte amb la Rosa Solà i l’Elisabet Llauradió al 977 75 89 20 o a [email protected]

Més notícies