Curs de cuina al buit amb Salvador Brugués

Una de les poques oportunitats per assistir-hi a la província de Tarragona. No et perdis aquesta formació exclusiva d’un dels professionals més destacats en cuina a baixa temperatura que tenim!

Arran de la bona acollida de l’edició anterior, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT) i l’Escola d’Hostaleria de Cambrils organitzen novament un curs de cuina al buit i a baixa temperatura per a professionals del sector.

La formació, que tindrà lloc el proper 23 de març a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils, serà impartida per Salvador Brugués, especialista en cuina a baixa temperatura, col·laborador del Celler de Can Roca i coautor, juntament amb Joan Roca, del llibre “La Cuina al Buit”, publicat el 2014.

El curs pretén dotar els professionals de la restauració d’una sèrie de coneixements sobre tècniques de cuina innovadores que els permetran ampliar les seves possibilitats culinàries i motivar la gastronomia avantguardista.

Salvador Brugués és una figura imprescindible de la cuina del Celler de Can Roca, establiment que ha estat guardonat com a millor restaurant del món els anys 2013 i 2015.

El curs té un cost de 275€ i de només 175€ pels socis de l’AEHT. Aquest és un dels molts avantatges econòmics que l’associació ofereix als seus socis, amb l’objectiu de promoure la consolidació, creixement i millora dels més de 600 bars, restaurants i hotels que a dia d’avui formen part de l’associació.

Per obtenir més informació sobre el curs de cuina al buit, fer-se soci o inscriure’s cal enviar un correu a [email protected] o trucar al 977239600 (les places són limitades).


Data: 23 de març

Horari: de 10h a 20h (dinar inclòs)

Lloc: Aula de formació de l’Escola d’Hostaleria de Cambrils

Preu: Soci 175€. No socis 275€

Escriu-nos a [email protected] per fer la preinscripció.

Més notícies