Cuina de Cine, novetat del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca

l’AEH Vila-seca, La Pineda hi participa amb 24 plats inspirats en els curts del Festival FICVI

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

La sisena edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca, FICVI, s’ha presentat avui, 13 d’octubre, en roda de premsa a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, espai on es projectaran del 16 al 24 d’octubre els curtmetratges seleccionats. La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura; el director del FICVI, Josep Varo, i el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca, la Pineda, Juan Hervás.

El FICVI arriba a una nova edició essent un festival de cinema de qualitat consolidat al territori després de cinc anys, un camí que tal i com expressava l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, “ens ha dut a rebre el reconeixement de l’Acadèmia de Cinema Espanyol com a festival preseleccionador dels curtmetratges que opten als Premis Goya”.

De les 1.215 obres presentades al FICVI d’arreu del món, a la secció oficial es projectaran un total de 46 curtmetratges, 39 de ficció i 7 d’animació. “Enguany hem obtingut el màxim nombre d’inscrits de la història de FICVI, fet que demostra les ganes de participar-hi i ser-hi”, ha comentat el director del festival, Josep Varo.

Enguany el FICVI tindrà un maridatge perfecte. Organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca, la Pineda, les jornades gastronòmiques Cuina de Cine oferiran als visitants 24 plats inspirats en alguns dels curts que es podran veure al festival.

Així, 14 restaurants de Vila-seca, la Pineda acolliran del 14 al 24 d’octubre aquesta mostra “pensada per unificar històries, amb plats perfectament maridats amb el vi del Celler Clos Montblanc, probablement una altra forma de valorar els curts presentats i que de ben segur poden ajudar a entendre millor allò que el cineasta ens vol explicar”, ha explicat l’alcalde.

“És molt interessant aquesta fusió – ha especificat Juan Hervás, president de l’AEH de Vila-seca – perquè és una bona mostra de que cada cop hi ha més oferta gastronòmica a Vila-seca, la Pineda”.

Consulta AQUÍ els 24 plats de cine! 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Més notícies