Repsol es converteix en patrocinador principal de l’AEHT

La signatura del conveni de col·laboració evidencia el compromís de Repsol amb el territori i el sector turístic

La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i Repsol, han signat públicament un conveni de col·laboració que posa en relleu la voluntat mútua de vincular i donar suport al sector turístic i industrial del territori. Aquesta signatura converteix en patrocinador principal de l’entitat al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

El conveni contempla la col·laboració per als anys 2021 i 2022 i dona forma al doble compromís de Repsol amb un sector que ha sofert especialment les conseqüències de la pandèmia. En aquest sentit, el conveni es tradueix, per una banda, en un suport econòmic per a les activitats pròpies de l’associació i, per altra banda, Repsol es converteix en el principal subministrador d’energia dels associats de l’AEHT. Repsol passa a ser patrocinador principal de la Federació i a ocupar una part destacada en totes les comunicacions i esdeveniments de l’entitat.

La signatura del conveni s’ha realitzat al Restaurant Xaloc de Tarragona, associat a l’AEHT i distingit amb un Solete Repsol. Un cop formalitzada aquesta col·laboració, Francesc Pintado, president de l’AEHT, ha fet entrega de la mítica jaqueta de cuina de la Federació al director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho. Aquesta “chaquetilla” és un present que s’atorga a personalitats públiques i referents que mostren el seu suport a l’entitat i que des d’avui, passarà a estar serigrafiada amb el logotip de Repsol.

Francesc Pintado ha volgut mostrar, en nom de tota la junta, l’agraïment per la col·laboració que avui s’ha reforçat amb la signatura del conveni i que es tradueix en més avantatges per als socis i en més possibilitats perquè l’AEHT desenvolupi accions de promoció turística a la província de Tarragona.

Javier Sancho ha destacat la necessària convivència i col·laboració entre els dos grans motors de l’economia del Camp de Tarragona; el turisme i la indústria petroquímica.

Amb aquest conveni, doncs, l’AEHT estreny encara més el lligam amb Repsol. Una vinculació que ja va iniciar fa uns anys amb accions conjuntes com les benvingudes dels restauradors amb Sol Repsol de la província de Tarragona al Consell d’Experts de l’AEHT.

Més notícies