Programa “Restauració sense gluten” de l’Associació Celíacs de Catalunya

[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Programa “Restauració sense gluten” de l’Associació Celíacs de Catalunya

El programa “Restauració sense gluten” de l’Associació Celíacs de Catalunya és un sistema d’acreditació gratuït per a establiments (obradors, càterings, restaurants, gelateries, fleques…), que certifica el compliment dels protocols de seguretat alimentària en l’elaboració i servei de productes aptes per a celíacs.

Cal destacar que, l’Associació Celíacs de Catalunya és el principal referent per al col·lectiu celíac a Catalunya i Menorca, i estar certificats per a ells és sinònim de qualitat i seguretat.

Un cop acreditats, l’Associació Celíacs de Catalunya atorga a la vostra empresa l’adhesiu amb logotip «sense gluten», que garanteix als vostres clients que el menjar que oferiu compleix els estàndards necessaris. L’Associació també inclou la vostra empresa al mapa de la seva web, on el col·lectiu celíac s’informa sobre els llocs on menjar amb seguretat,  i ho comunica a les seves xarxes socials.

MÉS D’UN 7% DE LA POBLACIÓ ÉS CELÍACA

La celiaquia és una malaltia crònica que es pot manifestar a qualsevol edat i amb una simptomatologia molt diversa.

El gluten és una proteïna que es troba al blat, l’ordi, el sègol, la civada, l’espelta, el kamut i el triticale.

Actualment l’únic tractament de la celiaquia és l’estricta dieta sense gluten durant tota la vida.

La persona celíaca, quan surt a menjar fora de casa està acompanyada de, com a mínim, dues o tres persones més. Per tant, al mercat potencial de clients que busquen menjar sense gluten (7%) cal afegir-hi els seus acompanyants.

També existeix el Projecte Espai amb Oferta Sense Gluten que és per a establiments que la seva oferta sense gluten consisteix únicament en producte envasat com ara magdalena o galeta sense gluten que s’entrega directament al client sense manipulació per part del restaurador i on es pot prendre per exemple un cafè. Els criteris són més senzills que en el Projecte Restauració base i l’adhesiu que s’entrega és diferent.

Si vols obtenir algun dels dos certificats dels projectes amb què treballa l’Associació Celíacs de Catalunya posa’t en contacte amb Ester Roca Tel. 934 121 789

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Més notícies