Diari de Tarragona
Bons Comerç en Tarragona, con dos ediciones y añadiendo a restaurantes
Bons Comerç en Tarragona, con dos ediciones y añadiendo a restaurantes
21 restaurants de la ciutat oferiran menús amb l’arròs mariner com a protagonista del 16 de maig a l’1 de juny L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de
El Restaurant Flaps ha acollit aquest matí la presentació de les IV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, les quals compten amb la col·laboració
Trobada història dels 13 xefs amb Soles Repsol de la província de Tarragona al Nou Estadi Costa Daurada La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província
20 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves Castell d’Or, del 28 de març al 13 d’abril
L’AEHT i El Tomb de Reus han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir el teixit hostaler del centre de Reus. La col·laboració entre