Es reactiva l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta amb nova presidenta i les primeres jornades en marxa

Anna Miralles és la nova presidenta de l’AEH Terra Alta

L’entitat aposta per la creació de sinergies amb el sector del vi i oli, amb l’objectiu d’enfortir i aportar experiències de valor turístiques a la comarca

L’AEH Terra Alta ja treballa en la organització de les Jornades del Corder per aquest primer trimestre

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha acollit avui la presentació de la reactivació de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Terra Alta.

Amb aquest rellançament d’una associació històrica fundada el 1999, la Federació d’Associacions d’Empresaris d’hosteleria de la Província de Tarragona (AEHT), segueix amb el propòsit de regenerar i crear associacions arreu de la provínica, que liderin i dinamitzin el sector al seu territori. 

La presentació ha comptat amb la participació de la Sra. Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta; del Sr. Francesc Pintado, president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT); de la Sra. Anna Miralles, presidenta de l’AEH Terra Alta; del Sr. Josep Montoya, president emèrit de l’AEH Terra Alta; i de la Sra. Juani Piñana, presidenta de l’AEH Terres de l’Ebre.

També hi han assistit els membres de l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, la junta de l’AEH Terra Alta i la DO Terra Alta.

Els objectius de l’AEH Terra Alta són dinamitzar la restauració i l’allotjament del territori i situar la gastronomia com un referent. “La nova Junta aglutinarà agents diversos clau com la DO Terra Alta i l’Associació de cases rurals, restauradors i hotelers; i plegats treballarem per organitzar un calendari d’activitats gastronòmiques que situïn la Terra Alta com un destí gastronòmic viu, dinàmic i de qualitat”, ha destacat Francesc Pintado.

La junta de l’Associació està presidida per Anna Miralles, qui ocuparà el lloc de Josep Montoya i esà formada pels següents membres: 

  • Pilar Miro de Molí de Sotorres i Presidenta ATRTA – HORTA SANT JOAN
  • Eric Clua de HORT DE FORTUNYO — ARNES
  • David Mossegui de restaurant SIBARITES – GANDESA
  • Eli i Diana Valimaña de restaurant BISTROT – GANDESA
  • Rosa Vallespí de NOU MODERNO – VILLALBA

Tots els assistents han compartit la seva voluntat per sumar sinergies i impulsar la Terra Alta. “Cada cop som més conscients del que tenim al territori i és un honor que des de l’AEH Terra Alta el poseu en valor”, ha destacat la Presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta. 

Anna Miralles, nova presidenta de l’AEH Terra Alta, ha compartit que “em sento afortunada per liderar i formar part d’aquesta família” i ha avançat que ja estan treballant en les Jornades del Corder de la Terra Alta, les quals es celebraran aquest primer trimestre d’any.

Josep Montoya, president emèrit de l’AEH Terra Alta, ha posat de relleu la voluntat de seguir generant sinergies amb el sector de l’oli i el vi per aportar més; amb accions com la creació de packs conjunts per oferir experiències completes i enfortir el sector.

Per la seva banda, Juani Piñana, ha parlat d’allò que uneix a totes les comarques: “L’amor i la passió per la gastronomia i l’impuls per unir la cuina de les Terres de l’Ebre als vins de la DO Terra Alta”

Més notícies