El número 48 de la revista A La Carta entrevista a Elena Arzak i posa en relleu “l’Altra Costa Daurada”
La sisena edició de la Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i el número 48 de la Revista A La Carta han estat presentades en un esdeveniment celebrat al Museu Casteller de Valls aquest matí.
Les publicacions, promogudes per la Federació d’Associacions d’Empreses d’Hostaleria de la Província de Tarragona, es consoliden com a referents en promoció turística.
6a edició de la Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre
La Guia Gourmet, en aquesta sisena edició, incorpora prop de 800 establiments que inclouen bars, restaurants, hotels, cases rurals, pensions, cafeteries i gelateries de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. La Guia té com objectiu esdevenir, any rere any, una eina de promoció de la diversitat dels establiments de l’AEHT per enfortir el territori, posant en valor els seus productes i serveis distintius i contribuint a la dinamització econòmica del destí.
Per segon any consecutiu i degut a l’alt volum de referències, l’entitat ha publicat una guia independent que inclou els prop de 130 hotels de l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona, la major part d’ells ubicats a l’”Altra Costa Daurada”, aquella que no només acull a turistes de sol i platja sinó que ajuda a desestacionalitzar i repartir la demanda arreu del territori i durant tot l’any. En aquest sentit, Magí Mallorquí, president de l’Associació Hotelera de l’AEHT, ha remarcat la importància d’aquest objectiu per poder seguir oferint feina tot l’any i generar un consum més equilibrat que reverteixi en el nostre entorn.
Les 4.500 unitats de la guia estaran disponibles als principals punts d’interès turístic, com els patronats de turisme de la província, fires, hotels, restaurants, clubs esportius i diverses entitats, perquè els lectors puguin trobar-la fàcilment.
48è número de la revista A La Carta
A l’acte també s’ha presentat la 48ena edició de la revista A la Carta. Aquesta publicació semestral és una font d’informació imprescindible per als professionals del sector hostaler i turístic. En aquest número, s’hi troba una entrevista exclusiva amb Elena Arzak i a Jesús Hernández, director del Parador de Tortosa. Però també articles sobre territoris AEH com l’Alt Camp i El Montsià, un repàs de la principals jornades gastronòmiques que ens esperen o les notícies més destacades que ha viscut l’entitat els darrers mesos.
A més de la versió en paper, tant la Guia Gourmet com la revista A la Carta també es podran consultar en línia a través del lloc web www.aeht.es. Pel que fa a la guia, compta amb filtres de cerca per comarca, població o tipus de restaurant. D’aquesta manera, els usuaris tindran l’oportunitat de trobar establiments amb cuina tradicional, amb Estrella Michelin, de tota la vida, amb sabors exòtics o innovadors, així com hotels urbans, hostals i cases rurals.
Francesc Pintado ha parlat d’ambdues publicacions com eines indispensables en la promoció dels seus restaurants i hotels, afegint que no volem rècords, sinó potenciar els restaurants i hotels de pot petit i generar riquesa a tot el territori.
Dolors Farré, alcaldessa de Valls i Josep Maria Rovira, president de la Cambra de Comerç de Valls, han estat proclamats padrins de la sisena edició de la Guia Gourmet, i el Sr. Rovira ha rebut la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT i ha volgut destacar el rumb i la visió moderna i cosmopolita que està agafant l’entitat. L’alcaldessa de Valls ha coincidit en la idoneïtat de fer la presentació d’enguany a Valls, Km 0 del món casteller i ciutat origen de l’autèntica calçotada, dos reclams que posicionen la ciutat a nivell turístic i gastronòmic durant tot l’any.